2777
2789
عنوان

حالا تکلیف ما چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست
پس دیگه چه مشکلیه ؟ فقط به خاطر خواهرت میخوای از نامزدت بگذری خب مگه گناه شما چیه

میترسم چون نشونیم مارو از هم جدا کنن وای دارم دیوونه میشم

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

خدابهت صبربده 

درکت میکنم گلم 😢

من خانواده شوهرم فامیل خیلی نزدیکمن 

وهمع تقصیرامال دادشم بود

ولی اصن رفتارشون بامن عوض نشد

خیلی بافرهنگن

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ب شناخت کافی از هم رسیدید و مطمئن هستید ک در کنار هم خوشبخت میشید بهتر زودتر عقد کنید, بعد از جد ...

آخه شرایطشو نداریم الان عقد و عروسی بگیریم ، این چ زندگیه من دارم آخه، چرا همش خدا منو عذاب میده

[QUOTE=76894318]ما الان نشونیم یعنی مارو جدا نمیکنن؟ آخه همه چی که به اسم تو شناسنامه نیست ،ما دلامون پیش همه واقع

برا پسرخالم یکی از اقوام فامیل شوهر خواهرش رو گرفتن

پسر خالم جدا شد از خانومش 

تو زندگی دختر خالم خیلی تاثیر گذاشت 

خیلی حرف و تکه شنید ولی صبوری کرد تا تونست زندگی کنه 

باید ببینی فرهنگ خانوادشون چطوره 

[QUOTE=76894318]ما الان نشونیم یعنی مارو جدا نمیکنن؟ آخه همه چی که به اسم تو شناسنامه نیست ،ما دلامو ...

خانوادشون اینجور نیستن خیلی مهربونن

آخه شرایطشو نداریم الان عقد و عروسی بگیریم ، این چ زندگیه من دارم آخه، چرا همش خدا منو عذاب میده

خب عقدمحضری بگیرید

ببین عزیزم میدونم شما هم جونید و دلتون مراسم خوب میخواد و الانم شرایط اقتصادی جامعه خیلی بد شده و رو همه فشار هست و برا اینجور مراسمات باید کلی پول جمع کرد ک این خودش زمان زیادی رو میگیره ،  ولی با این شرایطی ک توش قرار دارید اگه عقد رسمی باشید خیلی بهتره اگه خواهرتون جداشن دیگه کسی ب اینکه شما همو دوست دارید توجه نمیکنه و قبول کن ک اگه هم راضی بشن خیلی با اکراه قبول کردن

البته قبلا هم گفتم ببینید ک واقعا همدیگه رو دوست دارید و مطمئن بشید ک از بودن باهم راضی و خوشبخت میشید بعد تصمیم نهایی رو بگیرید

خب عقدمحضری بگیرید ببین عزیزم میدونم شما هم جونید و دلتون مراسم خوب میخواد و الانم شرایط اقتصادی جا ...

آخه تقصیر من و نامزدم چیه؟ من دوساله با نامزدمم کوچیکترین حرکتی ازش ندیدم ، ولی خواهر من قبل نامزدی از شوهرش دید و تصمیم گرفت ازدواج کنه ، ما ک نمیتونیم ب گناه اونا بسوزیم