خواهرم و شوهرش ۴سال زندگی کردن ، خواهرم یه بچه تو شکمش داره ، یه بچه یه ساله هم داره ، قبلا خیانت دید از شوهرش بخشیدش ، الان باز میگه میخوام جدا شم ، اصلا ب شوهرش محبت نمیکنه شوهرشم توقع محبت داره زیاد باهاش صحبت کردم ، برادر شوهر خواهرم نامزد منه ما فروردین نامزدی کردیم ، اگه خواهرم جدا شد ما چی میشیم؟ نامزد من زمین تا آسمون با داداشش فرق میکنه خیلییی خوبه
ن چرا باید جدا بشی, فقط هیچکدومتون نباید خواهرمن برادر من کنید و بچسبید ب زندگیتون
البته یکمی شاید خانواده اون شمارو تحویل نگیره و خانواده شما ایشون رو, ولی اگه واقعا همدیگه رو دوست دارید باید با سختی ها بجنگید و نزارید مسائل حاشیه ای رو زندگیتون تاثیر بزاره
من و نامزدم واقعا هم دوس داریم آخه اونا ده روز قهرن یه روز آشتی ، همه عادت کردن ، حتی بابام به خواه ...
ببین اگه واقعاااا مطمئنی نامزدت عاشقته و پشتته پس نگران نباش چون ممکنه خونوادش بعد ها بهت حرفی بزنن ناراحت بشی اما اگه شوهرت پشتت باشه مشکلی به وجود نمیاد اما اگه آدم بچه ننه ای باشه و خیلی به خونوادش وابسته باشه مشکلات خیلی جدی برات پیش میاد عجله نکن همه ی جوانبو بسنج
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
نامزدم خیلی دوسم داره خیلی ، تازه میگه دودشون تو چشم خودشون میره ب ما چ ربطی داره، من نشون شده ام عق ...
اگه ب شناخت کافی از هم رسیدید و مطمئن هستید ک در کنار هم خوشبخت میشید بهتر زودتر عقد کنید, بعد از جداشدن خواهرت فکر نمیکنم براحتی خانواده ها باهم رودر رو بشن و قرار مدار ی عقدو عروسی دیگه ای رو بزارن