2777
2789
عنوان

با همسرم الان چهار روزه بحثم شده.

188 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبید. قبل اینکه بگم چی شده لطفا اگه میخواید بگید تین چه شوهری و تو چه جوری و اینا لطفا کامنت نزارید چون من واقعا راهنمایی و کمک میخوام اگر تجربه دارید کمکم کنید.

شنبه خونه مادر من دعوت بودیم من سرکار بودم همسرم اومد دنبالم خیلی رابطمون خوبه و خوب بود بعد به من گفت سب میمونی خونه مامانت منم برم پیش مامانم یه شب بمونم؟‌ گفتم نه گفت خوب بیا با من بریم خونه مامان من بمونیم، گفتم نه تو برو مت خونه میمونم اینقدر گفتم نه و این حرفا که آخر عصبانی شد گفتم تو نمیتونی زور بگی به من اونم گفت اصلا حالا که اینجوره هفته ای یه بار باید بریم خونه مامانت و مامانم بمونیم ولی خیلی عصبانی بودا بعدم گفت من اصلا حوصله ندارم نمیام امسب خونه مامانت منم پیش مامانم گفتم شب نیست و سرکار، شبم رفتم خونشون موندم اونم رفت خونه مادرش ولی شب مادرش گفته بود باید بری خونه پیش زنت بمونی اینجا نمون( اصلا خبر ندارن از این موضوع) اونم اومده بود خونه.

حالا قهره، کلا هیچ وقت تو قهرا حرف نمیزنه، خیلی سخت اشتی میکنه چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور ادما تو دارن.طول میکشه تا با خودشون کنار بیان.بزار چند روز به حال خودش باشه بعد برو جلو باهاش صحبت کن.بگو دلیل اصلی ناراحتیت چیه؟

ما زن و شوهریم بهتره هر موقع تصمیم‌گرفتیم شب جایی بمونیم با هم برنامه ریزی کنیم و وقتی هر دو شرایط و حوصلشو داشتیم با هم بمونیم.وگرنه چرا باید عادت کنیم شب جدا از هم بمونیم.

افرین به مادر شوهرت فهمیدست.زن و شوهر نباید الکی شب از هم جدا بمونن.اونم تو ی شهر

با هم مهربان باشیم

خیلی‌ساده‌ای‌‌سیاست‌داشتی‌خودتو‌خوب‌نشون‌‌میدادی

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
خیلی‌ساده‌ای‌‌سیاست‌داشتی‌خودتو‌خوب‌نشون‌‌میدادی

من رابطم با خانواده شوهرم و مادر شوهرم خیلی خوبه ولی واقعا اون روز حوصله نداشتم ولی اصلا نذاشت که بخوام توضیح بدم

اینجور ادما تو دارن.طول میکشه تا با خودشون کنار بیان.بزار چند روز به حال خودش باشه بعد برو جلو باهاش ...

باشه، امیدوارم حرف بزنه، فکر کنم نباید میگفتم تو نمیتونی منو زور کنی، غرورش رو نشونه گرفتم🤣🤣

باشه، امیدوارم حرف بزنه، فکر کنم نباید میگفتم تو نمیتونی منو زور کنی، غرورش رو نشونه گرفتم🤣🤣

اره خوب.دوستانه حرف زدن بهتره.اما ادم ی موقع هایی از دستش در میره دیگه.خودتو سرزنش نکن.تگه داری اذیت میشی همین امروز باهاش حرف بزن.مساله مهمی نبوده.نزار کش پیدا کنه.خودت اذیت میشی

با هم مهربان باشیم
من رابطم با خانواده شوهرم و مادر شوهرم خیلی خوبه ولی واقعا اون روز حوصله نداشتم ولی اصلا نذاشت که بخ ...

همون دیگه.کاش احساس واقعیتو بهش میگفتی.الانم دیر نشده.همین کار و بکن

با هم مهربان باشیم
همون دیگه.کاش احساس واقعیتو بهش میگفتی.الانم دیر نشده.همین کار و بکن

کلا وقتی خوبه خیلی خیلی خیلی خوبه وقتیم نیست، نیست که نیست.

اگه بی محلی کرد چی؟

مغرور نیستما ولی خوب ناراحت میشم دیگه

کلا وقتی خوبه خیلی خیلی خیلی خوبه وقتیم نیست، نیست که نیست. اگه بی محلی کرد چی؟ مغرور نیستما ولی خ ...

بعید میدونم کم محلی کنه.دوستانه برو و جلو حرف بزن.اگر ادم منطقی ای باشه استقبال میکنه

با هم مهربان باشیم
بعید میدونم کم محلی کنه.دوستانه برو و جلو حرف بزن.اگر ادم منطقی ای باشه استقبال میکنه

شما روانشناسی خوندی؟ واسه اینکه حساسیت ادم نسبت به کسی کم بشه چیکار باید کرد؟ من خیلی حساس شدم