2777
2789
عنوان

هالوپریدول

105835 بازدید | 48 پست

سلام خانوما.هالو پریدول یکی از داروهایی هست ک تو درمان افسردگی تجویز میشه.میخواستم ببینم خودتون یا اطرافیانتون تجربه شو داشتین؟ابنکه چقدر موثرخواهدبود؟

علی و عسل زیبای مامان♥

من واسه استرسم خوردم .شب ی نصفه خوردم صبح دیگه استرس نداشتم 

البته بگم من افسردگی خیلی شدید داشتم این دارو خوبم کرد بایوکسالو ماپروتیلینم میخوردم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من واسه استرسم خوردم .شب ی نصفه خوردم صبح دیگه استرس نداشتم  البته بگم من افسردگی خیلی شدید دا ...

افسردگی شدیدتو خوب کرد..؟خداروشکر ک خوب بود..عوارض نداشتی باهاش؟

علی و عسل زیبای مامان♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی شدیتو خوب کرد..؟خداروشکر ک خوب بود..عوارض نداشتی باهاش؟

اره عزیزم .ممنون😗

نه عوارض نداشت ولی بایوکسال یکم بهم تپش قلب میداد که بعد ی هفته درست شد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اره عزیزم .ممنون😗 نه عوارض نداشت ولی بایوکسال یکم بهم تپش قلب میداد که بعد ی هفته درست شد

عزیزم اگه ناراحتت نمیکنه میتونی بگی افسردگیت چه علائمی داشت؟میتونی درخواستمو قبول کنی باهات حرف بزنم

علی و عسل زیبای مامان♥

من داشتم برای دوسال به همراه سیتالوپرام که دومیو 10 سالی خوردم. سیتالوپرام به تنهایی موثر تر بود از ترکیبش با هالوپریدول. هالوپریدول جلوی هیجان زده شدنو میگیره. کسی که زیاد مودش تغییر میکنه به دردش میخوره ولی به نظر من طرفو تبدیل به سیب زمینی میکنه؛ بی تفاوت. برای مدت کوتاه خوبه اما آدمو بسته به دوزش از کارو زندگی میندازه. 

من داشتم برای دوسال به همراه سیتالوپرام که دومیو 10 سالی خوردم. سیتالوپرام به تنهایی موثر تر بود از ...

سیب زمینی بشه ازینکه توهم بزنه و باارواح حرف بزنه بهتره😭😭😭😭😭😭

علی و عسل زیبای مامان♥
عزیزم اگه ناراحتت نمیکنه میتونی بگی افسردگیت چه علائمی داشت؟میتونی درخواستمو قبول کنی باهات حرف بزنم

اره گلم درخواست بده قبول میکنم 

سیب زمینی بشه ازینکه توهم بزنه و باارواح حرف بزنه بهتره😭😭😭😭😭😭

هالوپریدول تو درمان اسکیزوفرنی هم تجویز میشه. شاید دکتر این تشخیصو داده در مورد بیماری که با چیزی که به زعم دکتر وجود نداره حرف میزنه.

نه عزیزم تشخیص دکتر افسردگی روان پریشی هست..ولی چون نمیپذیره ک بیاره اینو داد گف بهش بدین ببینین تاث ...

این چیزی که توصیف میکنی احتمالا به تراپی احتیاج داره. بعیده با هالوپریدول خوب بشه. اگه بستری نمیشه. میتونه حد اقل با روانشناس حرف بزنه. من بودم هیپنوتیزم رو هم امتحان میکردم.