2777
2789

برادرم تازه از کمپ اومده و میخوام تست ازش بگیرم ببینم مصرف کرده یانه بعد کمپ

اگه مثبت بود چ عکس العمل ی نشون بده م

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایا پزشک ب شما چنین اجازه ایی داده؟ اصلا این کار درست نیست

چرا درست نیست ؟؟؟

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

بخند بگو تا خودت نخوای نمیشه

بگو بهت حق میدم ما ادم ها ی عادیم کارای بدمونو نمی تونیم کنار بزاریم چه برسه ب اعتیاد مواد ام ام کارای ما زندگیمونو مختل نمیکنه اما تو داره عمر و جونیت میگذره خودت میدونی دیگه واقعا سخت وقت و هزینه گذاشتن و حرص خوردن هر وقت تصمیم قطعی داشتی من پشتتم خبرم کن

هر کار اصاباهی پلی برای برگشت ب مواد هست

چرا اشتباهه

بخند بگو تا خودت نخوای نمیشه بگو بهت حق میدم ما ادم ها ی عادیم کارای بدمونو نمی تونیم کنار بزاریم ...

زنگ نزنم بیان از کمپ ببرنش

زنگ نزنم بیان از کمپ ببرنش

ببین باید خودش بخواد تا ترک کنه تا خودش نخواد نمیشه بهش بگو فک کردی واسه من کاری نداره به کمپ زنگ بزنم بیان ببرنت ولی تو دلت واسه خودت نمیسوزه بگو حیف تو نیس و ....

ببین از نظر روحی ساپورتش کن ببین جواب نمیده