2777
2789
عنوان

هالوپریدول

| مشاهده متن کامل بحث + 106020 بازدید | 48 پست
خداروسکر😍

فدات🌷😘

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

سلام عزیزم من شوهرم بسیار عصبی پرخاشگر بد دهن بود وبا خودش حرف میزد و میگفت صداهایی میشنوه و....

به دکتر مراجعه کردم هالوپیریدول تجویز کردن از روزی ک بهش دادم بسیااااار آروم شده منطقی شده حالتای توهمش از بین رفته کلا تاثیر مثبتی روش گذاشته 

البته من هالوپیریدول رو به صورت قطره بدون اطلاع خودش بهش میدادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من شوهرم بسیار عصبی پرخاشگر بد دهن بود وبا خودش حرف میزد و میگفت صداهایی میشنوه و.... به ...

سلام

ببخشید الان وضعیت همسرتون چطوره؟

کاملا عادی شدن؟

عوارض نداشته اصلا؟

منم می‌خوام به همسرم بدم از عوارضش میترسم.

من واسه استرسم خوردم .شب ی نصفه خوردم صبح دیگه استرس نداشتم  البته بگم من افسردگی خیلی شدید دا ...

چ مدت این دارو رو خوردین ایا از استرس بالا هم میوردید؟ 

کاربری قرص_اعصاب هستم ورود اقایان ممنوع
چ مدت این دارو رو خوردین ایا از استرس بالا هم میوردید؟ 

یک سال بله عزیزم حالم خیلی بد بود 

الانم میخورم دوباره البته با تجویز پزشک

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من واسه استرسم خوردم .شب ی نصفه خوردم صبح دیگه استرس نداشتم  البته بگم من افسردگی خیلی شدید دا ...

عزیز قرصش خواب اوره؟

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت
عزیز قرصش خواب اوره؟

نه عزیزم

سلام عزیزم من شوهرم بسیار عصبی پرخاشگر بد دهن بود وبا خودش حرف میزد و میگفت صداهایی میشنوه و.... به ...

سلام عزیزم میشه روش مصرفش رو بهم بگین پدر من هم این مشکل رو داره ولی اصلا قبول نمیکنه که بره دکتر میشه راهنماییم کنین

سلام خانم تاپیک خیلی وقت پیشه اگه هنوز هستین میشه جواب بدین ممنون میشم 

دکتر دیروز به منم همین قطره رو دادن یواشکی به شوهرم بدم میخاستم ببینم تا چندمدت دادین چجوربود 

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

سلام عزیزم شوهر منم همینطوره منم قطره شو گرفتم میخوام ببینم تا کی و چه مقدار بهش بدم

سلام ببخشید الان وضعیت همسرتون چطوره؟ کاملا عادی شدن؟ عوارض نداشته اصلا؟ منم می‌خوام به همسرم بد ...

سلام شما این دارو رو گرفتید و برای همسرتون استفاده کردید،ممنون میشم نتیجه هم بگی

سلام عزیزم من شوهرم بسیار عصبی پرخاشگر بد دهن بود وبا خودش حرف میزد و میگفت صداهایی میشنوه و....به د ...

سلام خانوم وقت بخیر. امروز پاسخ شما را دیدم گفتم ازتون سوال کنم. منم دگتر به خاطر وسواس و بداخلاقی شوهرم دوتا دارو واسش تجویز کرد یکی هالوپریدول و ی قرص دیگه. گفت نامحسوس بهش بده. نمیدونم تاثیر داره یا نه.شما بهشون دادید تا چند وقت بعد اثر کرد؟ هنوز دارید بهش میدید؟ خواهش میکنم جواب بدید تا من از دودلی در بیام

سلام عزیزم من شوهرم بسیار عصبی پرخاشگر بد دهن بود وبا خودش حرف میزد و میگفت صداهایی میشنوه و....به د ...

سلام.لطفا اگه هنوز توی سایت هستین بگید که در طولانی مدت اثرات دارو چطور بود برای همسرتون؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂