2777
2789
ما خانواده عروسمون رسم نداشتن مامانم لباس زمستونی و اجیل و هندونه تزیین کردهو میوه خشک و ی دستبند طل ...

الهی بگردم .

خیلی بده منم حسرت خیلی چیزا موند به دلم تا حدی که از طلا ها متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا آجیل نه ولی یه تیکه کوچیک طلا یا لباس . من خدارو شکر بابام خیلی تامینم کرده الان کلی لباس زمست ...

منم عقد هستم ولی توقع ندارم . برام هم مهم نیس پررو بشن یا نشن . 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
هرجا ازت کاری خواستن بگو جاری بهتر بلده من اصلا سیاست ندارم وساده ام برین همون براتون انجام بده

من ک محبتمو گزاشتم کنار نه سر این قضیه ولی در کل یکساله رسمیشدم 

منتظرم از من کاری بخان بگم بلد نیستم فلانیو بگین

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
ب شوهرت بگو  بگو. خودت میای بریم خرید یلدا یا مادرت اینا خودشون باهام هماعنگ میکنن

آخه نمیخوام التماسی باسه من از اول بهش گفتم چقدر مراسم شب یلدا رو دوست دارم ولی به روی خودشون نمیارن پسره گفت ولی فکر کنم مادره داره سوسه میاد

آخه نمیخوام التماسی باسه من از اول بهش گفتم چقدر مراسم شب یلدا رو دوست دارم ولی به روی خودشون نمیارن ...

سال بعد مادرشما باید یلداببره برادامادش اگه اونا امسال برات نیاوردن سال دیگه هم شما نبرین 

من ک نزاشتم مامانمچیزی بده

اگه نیاره وسیله های آشغالی نامزدیمم رو به مادرش پس میدم

نه عریز  دیگه خودتو. کوچیک نکن 

نیاورد هم بزار. گوشه روسریت گره بزن سر عروسی رسماشون گل میکنه 

مثلا نمیدونم شما رسم دارین یا نه ک تو پاتختی باید کادو بدی ب اهل داماد نده بگو دیدم یلدایی رسم نداشتین منم این رسمو حذف کردم 

مثل باحاليه ولي رسمش بايد ور بيوفته

بنظرم بزرگترها نباید کاری به رسم و رسومات داشته بااشن هرکاری که توقع دارن برا دخترشون انجام شه برا عروس هم انجام بدن یا همونقدر که از عروس توقع دارن کاری انجام بده همونو هم دخترشون انجام بده

اینطوری همه تو ی شرایط مساوی قرار میگیرن

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
به مادرت بگو مادر دوست داری خرج کن اما پولش بزار روی همون پول طلا یه چیز بهتر برام بخر که سرمایه هم ...

بهش گفتم ولی دیدم ناراحت شد گفت من دوس دارم بیارم گفتم دلش نشکنه بگه نزاشت ببرم

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚

ما که بحثمون شده قهر کردیم گفت اصلا یلدام نمیایم💋😂😂حالا ببینم تا اون موقع اشتی میشیم یا نه

ولی دوس دارم اشتی کنیم این مدت همش تو قیافه ایم واسه هم😑

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
اجیل هندونه کیک لباس النگو ...پارسال طرف شوهرم هیچی نیوردن حتی زنگم نزدن بگن عروسمونه..منم ب مامانم ...

النگو كي ميندازه الان 

مامانت كجا بياره عزيزم 

الان ازدواج كردي؟ منظورت اينه قبل از ازدواج خانواده شوهرت بيارن بعدش مامان خودت؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
بنظرم بزرگترها نباید کاری به رسم و رسومات داشته بااشن هرکاری که توقع دارن برا دخترشون انجام شه برا ع ...

حرفت كاملا منطقيه اگه توقع دارن خودشون اول انجام بدن 👏🏻👏🏻👏🏻 ولي وقتشه توقع نكنن 😜😂

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
النگو كي ميندازه الان  مامانت كجا بياره عزيزم  الان ازدواج كردي؟ منظورت اينه قبل از ازدو ...

تازه عروسی کردم..عقدبودم باید طرف شوهرم میوورد ..ولی نیووردن.منم ب مامانم میگم نیار قبول نمیکنه

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚