2777
2789
چي مياره؟ مامان شما هم به داماد ميده اينا رو؟

اجیل هندونه کیک لباس النگو ...پارسال طرف شوهرم هیچی نیوردن حتی زنگم نزدن بگن عروسمونه..منم ب مامانم میگم نیار گوش نمیده ..

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه منم نرفتم فکر میکنم خیلی دیر شده دیگه من از خرید هول هولکی بدم میاد

نه بابا دیر نیست که حالا منو نامزدم همیشه خریدامون دقیقه نود بوده😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
اجیل هندونه کیک لباس النگو ...پارسال طرف شوهرم هیچی نیوردن حتی زنگم نزدن بگن عروسمونه..منم ب مامانم ...

به مادرت بگو مادر دوست داری خرج کن اما پولش بزار روی همون پول طلا یه چیز بهتر برام بخر که سرمایه هم هست دختر باشی نتونی مادرت راضی کنی

منم بهش گفتم ولی چشم آب نمیخوره خانوادش حرکتی کنن

ببین مثل من نکن اگه رسم دارین نزار تو دلت بمموننه فکر کنن برامن ی پوخه اشغال نیاوردن دلم خیلی گرفت ازشون گفتن رسم ندااریم بعدا خونه جاریم عکساشو دیدم دیدم  عقد ک بود برااون بردنن  درحدی ک لباس مجلسی پوشیده حتی عکس اتلیه ای انداخته رو شاسی زده کنار سفره یلدا گزاشته

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
ما رسم نداریم . آجیل کیلو خدا تومن ؟؟؟؟     بعضی رسم ها مال زمان خودش هست . نه الان که گ ...

حالا آجیل نه ولی یه تیکه کوچیک طلا یا لباس .

من خدارو شکر بابام خیلی تامینم کرده الان کلی لباس زمستونی گرفتم ولی اونا هم وظایفی دارن واگه به جای پول آجیل و اینا نیدادن ما خونمون و درست میکردیم به قول دوستمون یه هل پوک هم نمیخواستم ولی خیلی پرو هستن هیچ کاری نمیکنن و یه عالمه توقع دارن

ببین مثل من نکن اگه رسم دارین نزار تو دلت بمموننه فکر کنن برامن ی پوخه اشغال نیاوردن دلم خیلی گرفت ا ...

رسم داریم خیلی هم دوست دارم ولی الان یه هفته و خورده ای مونده اصلااااااا به روی خودشون نیاوردن

ما خانواده عروسمون رسم نداشتن مامانم لباس زمستونی و اجیل و هندونه تزیین کردهو میوه خشک و ی دستبند طلا یکهو برد. خونه مادرعروسمون 

انقدر. عروسمون خوشحال شد 

بااین کار مامانم عذوسمون علاقش بیشتر شد  بهشون 

ولی من چی؟؟؟؟حسرتش برام موند

رسم داریم خیلی هم دوست دارم ولی الان یه هفته و خورده ای مونده اصلااااااا به روی خودشون نیاوردن

ب شوهرت بگو 

بگو. خودت میای بریم خرید یلدا یا مادرت اینا خودشون باهام هماعنگ میکنن

ببین مثل من نکن اگه رسم دارین نزار تو دلت بمموننه فکر کنن برامن ی پوخه اشغال نیاوردن دلم خیلی گرفت ا ...

هرجا ازت کاری خواستن بگو جاری بهتر بلده من اصلا سیاست ندارم وساده ام برین همون براتون انجام بده