2777
2789
غصه از دست دادن پدرم ک الان یازده ساله از پیشمون رفته، زندگیه خواهرم، مشکلات مالی خانوادم خیلی ناراح ...

عزیزم خدا پدرت رو رحمت کنه ،خواهرت همیشه خو  شبخت و سعادتمند باشه و مشکلات مالی خانوادت حل بشه الهی امین ،من برات 20 تا صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم عکستو...... کجای چشات ریزه!!!! اتفاقا چشم و ابروی قشنگی داری..... چهره ی تو دل برویی داری... ...

گلم ریزه.در مقابل با اطرافیانم کوچیکن.توروخدا خوبم.دیگران انقدر تعریف جاریام میکنن احساس میکنم خیلی زشتم.

نفسم به نفست بنده
گلم ریزه.در مقابل با اطرافیانم کوچیکن.توروخدا خوبم.دیگران انقدر تعریف جاریام میکنن احساس میکنم خیلی ...

اگه ریز بود ...رک بهت میگفتم.....حالت و رنگ چشات خیلی  م نازه....

تنها چیزی که مشکل داره اعتماد به نفسته.....

صورتت نقصی نداره اصلا......

حالا هی من میگم....هی بگو چشام😠😠😠😠😠

[QUOTE=76758693]شوهرم دوسم نداره، یه رازی ازم داره که چندوقت یه بار میزنه تو سرم... محبت نمیبینم ازش ...

خدا نکنه مرسی که راهنماییم کردی ولی بعید میدونم اونا هم کمکی کنن☹️ اوایل که  از شوهرم ناراحت میشدم رو یه کاغذ مینوشتم میذاشتم لای قرآن هنوزم بعد از 4 سال هست😭 الان دیگه حتی نای این کارم ندارم خیلی دلمو شکسته شوهرم نمیدونم خدا کجاست اصلا نمیدونم حق با منه یا شوهرم فقط میدونم نه احترامی دارم نه اعتماد به نفسی نه فکر میکنم ارزشی برای شوهرم تازه قسمت دردناکش اینه که میدونم شوهرم تو گذشته ش یه نفرو به شدت میخواسته و بهش علاقه داشته... ☹️ خودش علنن بهم گفته دوسم نداره همش فکر میکنم هنوز تو یاد اون دختره ست خیلی عذابم میده یا فکر میکنم یه روز بهم خیانت میکنه☹️

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!!