2777
2789
سه سال و سه ماه، ترسیده ولی قبل از ترسیدم هم همین طور بود، عزیزم فامیل شوهرم خیلی بد زبونن مثلا وقتی ...

وای چقدر بد دهنن نزار به بچه اینطوری بگن. 

بزارش مهد یا گفتار درمانی ببر ان شاء الله حرف میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم...... برای انتخابت خیلی دقت کن....خونواده ی پسر خیلی خیلی خیلی مهم اند..... نیوفتی تو منجلا ...

عزیزووووم 😍 چشمممممم ممنون 😘😘😍

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 
حق باتوئه خواهری.من بدم به جای شکر گذاری اینکارارو میکنم.مرسی که منو به خودم اوردی.خیلی خوب حالمو جا ...

عزیزدلمی......

تو با این دل مهربونت حیفی به خدا.....

شوهرت باید خیلی م دلش بخواد......

مراقب خودت باش عزیزم....

خوشبخت بشی خانمی💋💋💋💋💋

من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.ا ...

وااااای بااین حرفت حالم بد شد چقد اعتماد بنفستون پایینه

من ی برادر شوهر دارم قد بلند بسیار زیبا با موقعیت عالی شغلی وخانوادشونم خوبن با ی خانمی ازدواج کرد بسیار قد کوتاه درحدی ک ب زور تا کمر برادرشوهرم برسه با ی خانواده ای ک ب لحاظ مالی بسژار پایین تر از خانواده شوهرم هستن واینکه فرهنگاشونم اصلا بهم نمیخوره ولی ازاول جاریم بااعتماد بنفس زیادش طوری برخورد کرد ک خودشو بسیار بالاتر جلوه داد برادرشوهرم پول داد جاریم بینژ شو عمل کرد دندوناشو ارتودنسی کرد ابروهاشو درست کرد و کلی هم پول برای خرید جهیزیه اشش داد و الکی گفت ک بابای دختره خریدع وپیش منم ناخواسته سوتی داد ومن فهمیدم وکلی چیزای دیگه

اینایی ک گفتم منظورم تحقیر کردن جاریم نبود اصلا فقط خواستم بگم اگه آدم خودش خودشو قبول داشته باشه و بالابگیره واحترام بذاره بخودش بقیه ام همونجور میبیننش شمام اصلا خودتو دست کم نگیر

بابام .کاش بود چه جوریرتحمل کردم دوسال نبودش رو .خووم رو زدم ب خریت .گاهی دلم میخاد خون گریه کنم برای بابام .تنهای و بی کسی مادرم .یتیمی وبی پشتوانگی  برادرم .کاش مرده بودم ولی این رورا رو ندیوه بودم 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
عزیزدلمی...... تو با این دل مهربونت حیفی به خدا..... شوهرت باید خیلی م دلش بخواد...... مراقب خودت ...

قوربونت برم عزیزم.کاش خواهرام نزدیکم بودن مثل تو باشون حرف میزدم روحیه میگرفتم.حیف.راستی گلم عکس بزارم نگاه کنید

نفسم به نفست بنده
چه بی ادبن. خ ب نزار با اونها ارتباطی داشته باشه.  رابطه اتو باهاشون یا خیلی کم کن یا کلا ارتبا ...

قطع ارتباطم، چند تا گفتار درمان عوض کردم باهاشون ارتباط نمیگیره گفتن ببرمش مهد تو محیط بچگونه باشه از شهریور میفرستمش تغییر نکرده، شعرهای مهد کودک می خونم فقط گوش میکنه

وااااای بااین حرفت حالم بد شد چقد اعتماد بنفستون پایینه من ی برادر شوهر دارم قد بلند بسیار زیبا با ...

چشم گلم.به حرفت حتما گوش میدم.درست میگی.من کلا اعتماد بنفسمو از دست دادم.اما خوب میشم.

نفسم به نفست بنده
قطع ارتباطم، چند تا گفتار درمان عوض کردم باهاشون ارتباط نمیگیره گفتن ببرمش مهد تو محیط بچگونه باشه ا ...

باید تحمل کنی عزیزم. اتفاقا تو مهد دخترم یه پسری بود همینطکری بود. الان خیلی بهتر شده. قبلا فقط داد میزد جیغ میکشید. میز و صندلی ها رو اینور و اونور پرت میکرد. خدایی مربیش خیلی براش وقت گذاشت. الان بچه راحت حرف میزنه. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)