تازه سه ماه شده زایمان کردم روز پنجاهمم پریود شدم اگه سی روز هم حساب کنم تقریبا دو هفته هست پریودم عقب افتاده طبیعیه؟؟؟ تا شصت روز بعد از زایمانم ... نداشتیم بعدشم خیلی خیلی مواظب بودیم امکان بارداری هست؟؟؟
مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه منو ببینی راه میرم یاده پینوکیو میافتم ممکن نیست یه قسمتی از بدنمو چه دست انگشت گردن و... تکون ...
حتما برو دکتر برای کمبودهات من اشتباه کردم دیر رفتم الانم دائما درد استخوان و مفاصل یا گرفتگی عضله دارم هر دوهفته آمپول ویتامینd بزن اگه کمبود آهن داری با دارو جبران کن به خدا با خوردن جبران نمیشه من کلی گوشتو چیزای دیگه خوردم فایده نداشت هنوزم سالم نشدم آدم سرسری میگیره چون گرفتاره بچه است ولی آدمو داغون میکنه به خصوص که بچه هم شیر بدی
حتما برو دکتر برای کمبودهات من اشتباه کردم دیر رفتم الانم دائما درد استخوان و مفاصل یا گرفتگی عضله د ...
سر دختر اولم از دوماهگیش درمانم شروع شد شدید روزی حداقل بیست نوع قرص مکمل و غضروف ساز و... و آمپول ویتانین دی آخرش با اینکه به همه تأکید داشتم بچه شیر میدم یه دکتر از خدا بیخبر علنا بهم گفت این داروها رو استخون بچت اثر گداشته و الکی میگفتن بیخطره یه هفته خون گریه کردم تو مطبش از گریه نفسم بالا نمیومد
جدی... من چهارساله در گیرم اما الان کمتر از یه ماهه این کارارو میکنم بهترم نه که عالی باشم... ...
تراکم استخوان دادم تو سن ۲۴ سالگی افتضاح بود جوابش بعد یدفعه زانو یا کمرم قفل میکرد و میکنه نمیتونم تکون بخورم از همه بدتر که الانم درگیرشم آرنح دستام هست انگار دوتا مفصل از هم جدا هستن قفل میکنن راحت نمیتونم بازشون کنم یا مثل جا انداختن تیکی صدا میده و از درد اشکم درمیاد
سنتی طب سوزنی و... الان پنج ساله نماز رو نشسته میخونم به زانوهام فشار میاد
من بدبخت که بدویار بودم هیچ مکملی هم بهم نمیساخت حتی گرونترین هاش معده ام به شدت حساس بود هشت ماهه تمام پنتو خارجی خوردم برای درد معده استخوانهام پوکید از کمبود آهن و ویتامین تازه با این همه ماه هفتم هم از چند تا پله افتادم پایین استخوان دنبالچه ام شکست دیسکمم ضربه خورد اونم چند تا دیسک حالا بعد دوسال درد زانو واستخوان به کنار نمیتونم درست بشینم هر چیهم رفتم دکتر وحتی پزشک سنتی و ماساژ درمانی میگن نمیشه کاریش کرد چون استخوان دنبالچه به جایی وصل نیست حتی اگه عملم کنی بازم احتمال دررفتگیش وجود داره