2777
2789
هر ادم با ادمی دیگه فرق داره.من همیشه میگم زندگی مسابقه نیس یه نفر تا ۲۷ سالگی میتونه ازدواج نکنه یک ...

منظورم اینه سنی نداره هنوز که میگید قدیما میگفتن دختر زود شوهر کنه درسته! زود لابد یعنی ۱۵ سالگی!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه سنی نداره هنوز که میگید قدیما میگفتن دختر زود شوهر کنه درسته! زود لابد یعنی ۱۵ سالگی!

من گفتم ۱۵😐😐 .بعضی خانما خواستگارهای خوبی دارن رد میکنن هر کی شرایطش می ببینه انتخاب میکنه من سوال پرسیدم چرا ۲۷ ازدواج نکردی‌شاید به قول شما مورد خوبی نداشته باشه .میخواستم از کاربر بپرسم 

چرا این قدر درباره جنس مخالف تایپیک میزنی ؟ مگه زندگی به ازدواج یا دوست پسره ؟ اعتماد به نفس داشته ب ...

چجوری انقدر راحت یکیو خورد میکنید و دل میشکنید ...شما چه میدونید تو چه شرایطیه و زندگیش چجوریه ...شاید راه نجاتشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من گفتم ۱۵😐😐 .بعضی خانما خواستگارهای خوبی دارن رد میکنن هر کی شرایطش می ببینه انتخاب میکنه من سوال ...

ایشالا که همه جوونا بخت خوب نصیبشون بشه متاسفانه ازدواجا خیلی سخت شده