تازه سه ماه شده زایمان کردم روز پنجاهمم پریود شدم اگه سی روز هم حساب کنم تقریبا دو هفته هست پریودم عقب افتاده طبیعیه؟؟؟ تا شصت روز بعد از زایمانم ... نداشتیم بعدشم خیلی خیلی مواظب بودیم امکان بارداری هست؟؟؟
مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بدبخت که بدویار بودم هیچ مکملی هم بهم نمیساخت حتی گرونترین هاش معده ام به شدت حساس بود هشت ماهه ت ...
از ویار نگو من بارداریم هشت کیلو کم کردم فقط دوکیلو وزن اضافه شد که اونم بچم سه کیلو بود بدون جفت و..... تو دو هفته از ویار و معده درد آب شدم حتی ماه آخر هم یه کیاو کم کردم به حای اضافه کردن
از ویار نگو من بارداریم هشت کیلو کم کردم فقط دوکیلو وزن اضافه شد که اونم بچم سه کیلو بود بدون جفت و ...
چه جالب مثل من آخرش کلا یه کیلو اضافه کردم هر کی منو میدید باورش نمیشد حامله باشم ماهششم لباس مجلسی پوشیدم رفتم عروسی هر کی نمیشناخت فکر میکرد تازه عروسم
ببین الان هزار نفر هم بهت بگن باردار نیستی یا هستی توفیر نداره غیر خودت کسی نمیتونه بگه اتفاقی افتاد ...
نه ولی هرچقدرم ادم مواظب باشه احتمال خطا هست یه بار چون تازه پریودم تموم شده بود با اینکه سطحی بود کارمون ولی مثل همیشه خیلی حساسبت نشون ندادم از اون میترسم😳😳😳😳😳