2777
2789
عنوان

میترسم بیبی چک بزنم مگه میشه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 60 پست
سنتی هم رفتی؟  من زانوم به حدی درد میکرد که گفتم برم عکس بگیرم شاید منیسک ترکوندم اما روغن مال ...

من نرمیه غضروف گرفتم علاوه بر کمبود شدید کلسیم و ویتامین دی و درجاتی از پوکی استخوان

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت که بدویار بودم هیچ مکملی هم بهم نمیساخت حتی گرونترین هاش معده ام به شدت حساس بود هشت ماهه ت ...

از ویار نگو من بارداریم هشت کیلو کم کردم فقط دوکیلو وزن اضافه شد که اونم بچم سه کیلو بود بدون جفت و‌..... تو دو هفته از ویار و معده درد آب شدم حتی ماه آخر هم یه کیاو کم کردم به حای اضافه کردن

عزیزم طب اسلامی و سنتی رو پیگیری کن بهتر جواب میده معمولا

آره فکر کنم دوباره باید برم سراغش

😉.باید فعلا سطحی انجام میدادید.

سطحی تر از اون دیگه فقط ارتباط با نگاه میشد اینقدر سطحی هستیم😂😂😂😂😂😂

از ویار نگو من بارداریم هشت کیلو کم کردم فقط دوکیلو وزن اضافه شد که اونم بچم سه کیلو بود بدون جفت و‌ ...

چه جالب مثل من آخرش کلا یه کیلو اضافه کردم هر کی منو میدید باورش نمیشد حامله باشم ماهششم لباس مجلسی پوشیدم رفتم عروسی هر کی نمیشناخت فکر میکرد تازه عروسم 

😉آخه از حرفات اینجور استنباط کردم عمقی بوده و .....ریخته

نه بابا تو این زمینه ترسوییم 😅شوهرم الانم میترسه بعد از سه ماه بلایی سر بخیه هام بیاد

چه جالب مثل من آخرش کلا یه کیلو اضافه کردم هر کی منو میدید باورش نمیشد حامله باشم ماهششم لباس مجلسی ...

دقیقا اصلا انگار نه انگار باردار بودم ماه هشتم نهم شکمم مثل کسایی که نفخ دارن شده بود 

نه بابا تو این زمینه ترسوییم 😅شوهرم الانم میترسه بعد از سه ماه بلایی سر بخیه هام بیاد

پس گلم نگرانیت از چی بوده😕😕😕😕😕😕اگه روم به دیوار عمقی کاری نکردین و ...نریخته نگرانیت بی مورده.حساس نشو

پس گلم نگرانیت از چی بوده😕😕😕😕😕😕اگه روم به دیوار عمقی کاری نکردین و ...نریخته نگرانیت بی مورده. ...

آخه دوستم تو همین شرایط البته بچه کوچیک نداشت با رابطه سطحی و ک ا... باردار شد زن و شوهر شوکه بودن اصلا

ببین الان هزار نفر هم بهت بگن باردار نیستی یا هستی توفیر نداره غیر خودت کسی نمیتونه بگه اتفاقی افتاده یا نه.خواب نبودی که 😅

ببین الان هزار نفر هم بهت بگن باردار نیستی یا هستی توفیر نداره غیر خودت کسی نمیتونه بگه اتفاقی افتاد ...

نه ولی هرچقدرم ادم مواظب باشه احتمال خطا هست یه بار چون تازه پریودم تموم شده بود با اینکه سطحی بود کارمون ولی مثل همیشه خیلی حساسبت نشون ندادم از اون میترسم😳😳😳😳😳

ببین گلم نمیدونم چجور باید خصوصی بهت پیام بدم 

موفق و موید باشی

مواظب زندگیت باش

اگه خواستی از تجربیاتم(نزدیک 10سال زندگی و طلاق دادن 2تا زن) برات بیشتر بگم پیام بزار جوابتو میدم حتما

در پناه حق باشی.                                                آخی مررررسی ممنون البته فکر نکنم مرد باشی😂😂😂😂😂😂