2777
2789
عنوان

میترسم بیبی چک بزنم مگه میشه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 60 پست
استارتر من اگه یه سوال بپرسم میتونی جوابمو بدی

جووونم بپرس؟؟؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر شاید عفونت داری که دلدرد داری

عفونت یکم دارم البته تحت درمانه به خاطر سرکلاژم هست هنوز کامل رفع نشده

خصوصی پیام میدم بهت گلی

باشه عزیزم

نه عزیزم باردارنیستی به اون 50روزگی هم که خون دیدی میگن سر چله

معمولا بعد زایمان ادم چندماهی پری نمیشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
نترس بهم ریختگی هورمون ها توی شیردهی طبیعیه

آخه بعد از بارداری قبلیم مرتب بودم فکر میکردم ایندفعه هم همینطور باشم

نه عزیزم باردارنیستی به اون 50روزگی هم که خون دیدی میگن سر چله معمولا بعد زایمان ادم چندماهی پری نم ...

ایشالله چندروزه استرس دارم چون بچم کوچیکه و خودم استخون و مفاصلم به خاطر بارداری و ویار  داغونه دکتر گفت حداقل تا چهارسال اصلا بچه دار نشو که جونتو پاش میدی راه بری میشکنی دیگه

عفونت یکم دارم البته تحت درمانه به خاطر سرکلاژم هست هنوز کامل رفع نشده

خیلی مراقب باش من بعد از زایمان عفونت گرفتم چون زیاد اهمیت ندادم و داروهامو نامرتب استفاده کردم دوساله درگیرشم چون اگه درست درمان نشه بد موندگار میشه گاهی هم عفونت باعث تاخیر پری میشه

نه عزيزم طبيعيه بعد زايمان تا مدت ها پريودات عقب جلو ميشه مطمئن باش باردار نيستي 

انشالله همین باشه

ایشالله چندروزه استرس دارم چون بچم کوچیکه و خودم استخون و مفاصلم به خاطر بارداری و ویار  داغونه ...

عزیزم ازمایش دادی فهمیدی؟ 

منم خیلی درد دارم

دم کرده زنجبیل دارچین میخورم روغن مالی میکنن و سویق سنجد خیلی بهترم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ایشالله چندروزه استرس دارم چون بچم کوچیکه و خودم استخون و مفاصلم به خاطر بارداری و ویار  داغونه ...

درکت میکنم عمیقا واست دعا میکنم که باردار نباشی والا من بعد دوسال هنوز آدم درست حسابی نشدم 

ببخش گلم اینو میگم ول خوب اتفاقه دیگه

بیبی چک الان بزارم نشون میده یا صبح باشه بهتره؟؟