2777
2789
عنوان

کی بعد زایمان دوباره بخیه کرده؟

170 بازدید | 11 پست

سلام دوستان...من الان ۲۷ روزه ک زایمان کردم متاسفانه تیکه هایی از جفتم مونده  بود ک با دستگاه درش اوردن و همون دستگاه باعث شد دوسه تا از بخیه های بالایی باز بشه...کسی بوده اون بخیه هاش باز شده باشه و از نو بخیه زده باشه(منظوره قسمت سوراخ واژن هس)

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطر بی دقتی خودم ۳تا از بخیه هام باز شد 

دکتر بهمـ پماد آلفا داد،.گفت روزی سه بار خودمو با بتادین تمیز کنم .بعد دسشوییی یا حمام زخممو حتتتما سشوار بکشم تا خشک شه بعدم برا دسشویی یه حالت ک گفت بشینم .کنار سنگ دسشویی یه جوری بشین مثل اون حالتی ک پاهاتو برا سجده میذاری .تا به بخیه هات فشار نیاد .پاهاتم زیاد باز نکن بیشترم دراز بکش .من رعایت کردم ۱۰روزه کامل خوب شدم بخیه  های باز شدمم دوباره جوش خورد چون زخمم تازه بود

و خدایی که به شدت کافیست....
من بخاطر بی دقتی خودم ۳تا از بخیه هام باز شد  دکتر بهمـ پماد آلفا داد،.گفت روزی سه بار خودمو ب ...

اخه برا من دکتر گف کامل باز شده و پماد برات فایده ای نداره..حالا میخام دخترم یکم بزرگتر شده برم از نو برام بخیه بزنه ولی میترسم 

اخه برا من دکتر گف کامل باز شده و پماد برات فایده ای نداره..حالا میخام دخترم یکم بزرگتر شده برم از ن ...

دکتر گفته باید بری دیگه .بگو برات بیحسش کنن

و خدایی که به شدت کافیست....
سخت بود؟ بعدشم سخته نه؟

خیلییی...از بس سختم بوده برا بخیه هی امروزو فردا میکنم واقعا دلم نمیخاد برم همسرمم چیزی نمیگه ولی خودم همش تو فکرشمو حس بدی دارم