2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی شیراز

32878 بازدید | 48 پست

دوستان لطفا کسانی که عمل زیبایی بینی شیراز انجام دادن ,راهنمایی کنن ک کدوم دکتر بهتره و عوارض جراحی چی هست, ممنون میشم

الهم صل علی محمد و آل محمد!برای شادی روح همه ی رفتگان !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیمارستان خدادوست دکتر روشنی

کارش خوبه؟کسی بوده عمل کرده باشه راضی باشه؟

اخه خیلیا تو دماغی حرف میزنن,حس بویایی از دست میره یا ابریزش بینی دارن و متوجه نمیشن

اره فک کنم همونم    

همون که کتلت شده بود چسبیده بود به ضریح ؟ همون که دور درخت تاب میخورد تا مخ بقالو بزنه؟؟؟؟

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
همون که کتلت شده بود چسبیده بود به ضریح ؟ همون که دور درخت تاب میخورد تا مخ بقالو بزنه؟؟؟؟

نه اونی ک با از ما بهترون بود

کارش خوبه؟کسی بوده عمل کرده باشه راضی باشه؟ اخه خیلیا تو دماغی حرف میزنن,حس بویایی از دست میره یا ا ...

آره کسی رو دیدم که عمل کرده کارش واقع خوب بود اصلا معلوم نبود که عمل کرده خیلی طبیعی بود

عزیزم من هر کسی و دیدم یا تو دماغی حرف زده ، یا سرماخوزدگیش ناجور بوده بخاطر دماغش و. ... خلاصه که یه عوارضی داره برای بعضیا کمتر و برای بعضیا هم بیشتر. ... ولی با این حال اگر روحیه ت با عمل بینی بیشتر میشه به خدا توکل کن و برو.  منم میخام برم. 

عزیزم من هر کسی و دیدم یا تو دماغی حرف زده ، یا سرماخوزدگیش ناجور بوده بخاطر دماغش و. ... خلاصه که ی ...

من خیلی دوس دارم ولی خیلیم میترسم از این عوارض

من خیلی دوس دارم ولی خیلیم میترسم از این عوارض

منم میترسم عزیزم و الان ده ساله میخام برم ولی دیگه عوارضشو به جون خریدم.  آخه اعتماد به نفسمو آورده پایین. ترس که دارم ولی خدا که هست 💋💋دلم با خدا قرصه

منم میترسم عزیزم و الان ده ساله میخام برم ولی دیگه عوارضشو به جون خریدم.  آخه اعتماد به نفسمو آ ...

امیدوارم همون جوری بشه ک دوس داری