الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار دکتر علی حقیقتیان خیلی خوبه . من خودم پیشش جراحی ترمیمی بینی انجام دادم . به نظرم بهترین ج ...
دکتر حقیقتیان عااااالیه. بهترین جراح بینی شیراز دکتر حقیقتیان هستش. من پیشش عمل کردم خیلی خوب بود. هم صبور و خوش اخلاقن هم خیلی قشنگ عمل کرده. من 6 ماهه عمل کردم واقعا راضیم اصلا هم ورم و کبوری نداشتم. آدرس سایشون نمونه کارشم هست. https://drhaghighatian.com/
عزیزممن یکماه پیش پیش دکتر لیلا شریفی عمل کردم خیلی راضی هستم ،هم قیمتش نسبت به بقیه مناسبتر بود هم واقعا چیزی که میخواستم در آورد با وجودی که خیلی ورم داره هنوز،و از همه مهمتر اصلا مشکل نفس تنگی پیدا نکردم،
منم شیراز زندگی می کنم لازم نیست برای انجام هر عمل رفت تهران و کرج که نمیدونم چرا اینجوری مد شده. اخه وقتی متخصصین و جراحان به نام تو همین شهر خودمون هست چرا به کوبیم بریم تهران کرج. من خودم جراحی بینی استخوانی نیمه فانتزی مو با دکتر حاتم صالح پور انجام دادم خیلیل هم راضیم.