2777
2789
عنوان

ادم دلشو به چی خوش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست
مسئولیت زندگی و بچه داری بخشی از زندگیه زندگی تنهایی مگه مسئولیت ندارهشما شاید تنهایی نکشیدی که این ...

نه عزیزم قابل مقایسه نیست.

تنهایی واقعی اینه که دو نصفه شب از فرط بیخوابی حواست جمع نشه. بچت گریه کنه و نفهمی چشه و ندونی چیکار کنی و به کی زنگ بزنی‌ و دلت بخواد از فرط استیصال بمیری

من نمیگم ازدواج بده میگم کسی نمیذاره این بخش از زندگیش رو درست ببینی و ببینیم از بیرون سانتیمانتال به نظر میاد ولی در عمل فشار یک ثانیش قابل قیاس با کل مشکلات مجردی نیست. چیزی که تو ذهنته که بیشتر شبیه دوستیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دانشگاه نتونستم کشس پیدا کنم بس که سرم پایین بودخاک برسرم

من تو دانشگاه زیاد دقت کردم

اصلا اینکه پارتنر داشته باشی یا نه هیچ ربطی به زیبایی و لباس و خوش اندامی و اخلاق و این چیزا نداره

فقط شانس و پیشونیه

Türk qızı

نه عزیزم قابل مقایسه نیست.تنهایی واقعی اینه که دو نصفه شب از فرط بیخوابی حواست جمع نشه. بچت گریه کنه ...

اصلا یکی از دلایلی که دوس دارم ازدواج کنم اینکه میخوام مادر بشم

بچه هم نیستم که فقط خوش های ازدواج ببینم

میدونم زندگی سخته بچه داری سخته امااا  حس مادر شدن فوق العادست

حس همسره کسی باشی که عاشقته عالیه‌

نمیدونم چی بگم‌دیگه

اصلا یکی از دلایلی که دوس دارم ازدواج کنم اینکه میخوام مادر بشمبچه هم نیستم که فقط خوش های ازدواج بب ...

انشالله به زودی جای الان من باشی.

هم شوهرم مرد خیلی خوبیه و رابطمون بعد از سالها عاشقانه مونده هم بچم عالیه ولی بازم واقعا نمیدونم دعاس یا نفرین. برای من علارغم صبوری زیاد، یه جاهاییش سخته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.