2777
2789
عنوان

از اینکه خیلی قانع و کم خواهم پشیمو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 92 پست

من هیچ وخت قانع نمیشم؛کلا نباید بزاری شوهرت پول اضافه بیاره؛باید همیشه خرج منو و خونه و نی نی ها کنه غیر این نمیشه

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
من برم بیرون یه اب معدنی بخرم1000 میگم ابمیوه خوردم10/000 البته هیچوقت نپرسیده ولی پس انداز میکنم ...

آفرین،منم تقریبا اینکارو میکنم اما از وقتی گرونی شده دیگه به زور خرج خودشو خونوادشو و بچه هارو درمیاره بمن نمیرسه😔

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من به همه دوستان همیشه میگم اگه شوهرت اشغال خرید آورد خونه بگو وای چه اشغال خوبی خریدی

هر چی میاره با شوق و ذوق ازش تشکر کن و استفاده کن

اونم خوشش میاد و به کارش ادامه میده

من پارسال رفتم کفش بخرم خودم کفش ۸۰ تومنی پسندیدم با شوهرم رفتم کفش چرم ۲۲۰ تومنی برام خرید

هنوز که می‌پوشم ذوق میکنم قربون صدقه اش میرم

بزار از اینکه برات خرج می‌کنه احساس لذت داشته باشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من هیچ وخت قانع نمیشم؛کلا نباید بزاری شوهرت پول اضافه بیاره؛باید همیشه خرج منو و خونه و نی نی ها کنه ...

کاملا با این حرفت موافقم مرد اگه پول اضافه داشته باشه یا زن دوم می گیره یا معتاد میشه یا خرج مسافرت خودش میکنه ‌......

کاملا با این حرفت موافقم مرد اگه پول اضافه داشته باشه یا زن دوم می گیره یا معتاد میشه یا خرج مسافرت ...

دقیقا👏👏

وا خرج جاریهاتو چرا آخه؟؟ خونه تون مال خودتونه یه دونه خونه بخرین بیفته به قرض و وام دیگه پولشو به ...

خونه اى ك ميشينيم توش هديه بابامه شب عروسيمون داد حالا بهش ميگم پول جمع كنيم يه آلونك تو شيراز بخريم ك وقتى ميريم شيراز اينقدر مادرت متلك بارمون نكنه و نگه ديگه خونه من نيايين......ميگه فعلا ك پول ندارم در صورتيكه متوجه شدم داره خرج خوراك داداشاشو ميده

داغونم خواهر از چى بگم؟؟؟

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
اگه با اینکه اوضاع مالیتون خوب ببره به مامانش بده چیکار میکنی؟

یه بار از واممون داد بهش دعوا کردم باهاش دیگه نمیده چون حساب تمام کارتاش دستمه فعلا هم ما محتاج مامانش شدیم تازه خونه خریدیم رفتیم زیر بار قرض البته وقتی مجرد بوده کلی کمک میکرده این به اون در😉

پسرم همه دنیام 😘💋💕
یعنی لباس زیرم باهم میرید؟

آره همه جا مياد همرام

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
آی منم اینجوریم ازین اخلاق خودم متنفرم بچه هم ک بودم از مامان وبابام نمیخاستم حتا برام کفش بخرن با ...

آره سعی کن عوض بشی هر چقد چیزمیز نخری مرد برای تو خسیس میشه برای دیگرون دست و دلباز

یه بار از واممون داد بهش دعوا کردم باهاش دیگه نمیده چون حساب تمام کارتاش دستمه فعلا هم ما محتاج ماما ...

حالا خدارو شکر خونه خریدین تواین دوره زمونه مستاجری بده

وااااااااااااای چطوری تحمل میکنی

اى خواهر چى بگم تحمل نكنم چيكار كنم بخدا اگر ب عقب برميگشتم محال بود زنش شم.......تازه جالب اينجاس خونوادش بى چشم و رو هستن جاريهام مثل سگ پست فطرتن رفتن همه جا گفتن ما از نفس بدمون مياد متكبره......مادرشوهرمم يه عفريته پاچه دريده ك زجرم ميده تهمت ميزنه آزارم ميده زندگيم داره از هم ميپاشه فكر طلاقم....من تو ازدواجم خيلى اشتباه كردم الان خيلى پشيمونم ك رفتم تو اين خونواده بى فرهنگ بددهن سطح پايين خاك تو سرم خودم كردم ك لعنت برخودم باد........

عزیزم به من میگه پول ندارم اما خودم می شنوم و میفهمم که میده به مامان و خواهرای مجردش

دوست عزیز با ی بار گفتن خودتو نکش کنار همه اش بگو ازش بخواه .بگو لازم دارم یا ماهیانه ی مبلغی برای خودت بگیر ...خسته نشو از گفتنش وقتی ببینه پافشاری میکنی می فهمه لازم داری حتی وقتی هم که نیاز نداری الکی بگو می‌خوام 

اى خواهر چى بگم تحمل نكنم چيكار كنم بخدا اگر ب عقب برميگشتم محال بود زنش شم.......تازه جالب اينجاس خ ...

اینجوری نگو گلم؛بنظرم حتما یه مشاوره برین؛همیشه آخرین راه حل طلاقه