2777
2789
عنوان

چت ناشناس در تلگرام چرا همچینه

131 بازدید | 10 پست

تازگیا من تو یکی از کانال های تلگرام یه لینک ربات ناشناس دیدم بعد نمیدونم قبلا توش بودم یا نه اما تقریبا دو سه سال قبل با یکی دیگه از همین لینک ها که برای یکی دیگه بود با یکی حرف زده بودم بصورت چت ناشناس بعد من زدم رو لینک بدون اینکه دکمه استارت و بزنم در اومدم بعد الان تلگرام رو که چک کردم از رباته پیام اومده بود یکی برات پیام ناشناس فرستاده بعد من حتی اون چت و استارت هم نزده بودم بنظرت قضیه چیه بعد زدم یه پیام اورم (از پیام دادن خوشال میشی) موضوع چیه ربات خودش اینو فرستاده ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از این رباتا ک استفاده میکنی انگار کد کاربری داری حالا حذفش کردی یا هرچی .احتمالا این همون قبلی اس ک با آی پی گوشیت و شمارت و اینا مچ شده دیگه ، همونه پیام ناشناس هم برا همون موقع بوده دیگ .ولش کن 

واااای یادش بخیر این برنامه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین از این رباتا ک استفاده میکنی انگار کد کاربری داری حالا حذفش کردی یا هرچی .احتمالا این همون قبلی ...

مرسی گلم از توضیحاتت منم مونده بودم اینه یا ربات فرستاده یه اسکرین اپلود کردم ببین میتون بفهمی از ربات نیست یا چی 

میشه هیه نگاه کنی مطمن شی از خوده رباته؟!

نمیشه تشخیصش داد .مثلا طرز بیانش با آدمی که باهاش چت میکردی یکیه؟ک ممنکه اون باشه؟ شایدم از طرف کسی بوده ک مثلا چت نکرده ردش کردی ،اهمیت نده بابا 

عوضش بجا من یکم  اونجا بچرخ🥲

نمیشه تشخیصش داد .مثلا طرز بیانش با آدمی که باهاش چت میکردی یکیه؟ک ممنکه اون باشه؟ شایدم از طرف کسی ...

نمیدونم مطمن نیستم 😂 اره بیخیال هر چی اصلا 

چی بچرخم کجا؟!نمیدونم چرا شاید نصفه شب پاشدم گیج میزنم😂😔

نمیدونم مطمن نیستم 😂 اره بیخیال هر چی اصلا چی بچرخم کجا؟!نمیدونم چرا شاید نصفه شب پاشدم گیج میزنم😂 ...

ینی میگم یکم چت کن😁 من دوتا دوست خیلی خوب از تو همین ناشناسا پیدا کردم .هععععی دورانی داشت .البته این ساعت بری همه یه مرگشونه🤐