از وقتی ازدواج کردم فقط رعایتش کردم منظورم شوهرمه وسایل خونه گرون قیمت نخواستم لباس زیاد نخواستم پول زیاد نخواستم اما الان می فهمم بدعادتش کردم و الان پشیمونم چون دیگه برای چیز کوچیک پول میخوام بهم نمیده مادر و خرج دوتاخواهرشو میده هر روز براشون میوه میخره پول لباس میده پول دکتر میده....پس من چی...😭😭😭😭😭😭 امروز کلی گریه کردم
خوب میکنی من همش به ساده قانع شدم به کم قانع شدم اما دو ماهی هستش که یه پامو میکنم توی یه کفش اما با ...
بخدا من آتيش گرفتم وقتى فهميدم شوهرم خرج جاريهامو ميده همون لحظه گفتم بريم من خريد دارم بردمش خريد اما نميدونم چرا هرچى خريد ميكنم دلم آروم نميگيره
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه چیزیم لازم ندارید باز پول بگیرید خودتون پس انداز کنید واسه خودتون مثلا لباس بخرید50بگید 60 ...
عزيزم من هيچ وقت تنها خريد نميرم نميتونم ازش بگيرم
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!