2777
2789
عنوان

از اینکه خیلی قانع و کم خواهم پشیمو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 92 پست
اگه چیزیم لازم ندارید باز پول بگیرید خودتون پس انداز کنید واسه خودتون مثلا لباس بخرید50بگید 60  ...

عزیزم به من میگه پول ندارم اما خودم می شنوم و میفهمم که میده به مامان و خواهرای مجردش

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
خوب میکنی من همش به ساده قانع شدم به کم قانع شدم اما دو ماهی هستش که یه پامو میکنم توی یه کفش اما با ...

بخدا من آتيش گرفتم وقتى فهميدم شوهرم خرج جاريهامو ميده همون لحظه گفتم بريم من خريد دارم بردمش خريد اما نميدونم چرا هرچى خريد ميكنم دلم آروم نميگيره

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده روی هم نکن ولی هرچی لازم داشتی مطرح کم از نیازت نزن

فعلا فقط نیازم پالتویه و خریدن یه میز تلفن برنز

اما وقتی به من وعده وعید بیهوده میده دو ماه دیگه سه ماه دیگه من حرص میخورم

عزیزم به من میگه پول ندارم اما خودم می شنوم و میفهمم که میده به مامان و خواهرای مجردش

کم کم شروع کن بگیر مثلا لباس 50 تمنی نه 200تمنی

قدرت خریدش 100تمنه شما 30_ 50 بگیر تا بده بهت سعی کن هر چیم میخری یک در میون نشون بده

یا الکی پول لوازم زنونه بیشتر بگیر 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

من با کاربری قبلیم که ترکید یه تاپیک زدم درمورد همین موضوع!

خلاصش بگم زن هرچی پر خرج تر  ، پر ارج و قُرب تر!

دیدم که میگما

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اگه چیزیم لازم ندارید باز پول بگیرید خودتون پس انداز کنید واسه خودتون مثلا لباس بخرید50بگید 60  ...

عزيزم من هيچ وقت تنها خريد نميرم نميتونم ازش بگيرم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

آی منم اینجوریم

ازین اخلاق خودم متنفرم

بچه هم ک بودم از مامان وبابام نمیخاستم حتا برام کفش بخرن بااینکه وضع مالیمون خوب بود ومن سوگلی بابام بودم

همین اخلاقم توو رابطه دوستیم دارم

هی باخودم میگم زنی که خرج نداره ارج نداره ولی باز یادم میره

اکه راه حل دلرین بگین لطفا

بخدا من آتيش گرفتم وقتى فهميدم شوهرم خرج جاريهامو ميده همون لحظه گفتم بريم من خريد دارم بردمش خريد ا ...

وا خرج جاریهاتو چرا آخه؟؟ خونه تون مال خودتونه

یه دونه خونه بخرین بیفته به قرض و وام دیگه پولشو به اینو اون نده

اطرافت اگه مغازه اشنایی هست بدهکار کن خودتو بگو خرید کردم و بیار نشونش بده و عشوه گری کن بخصوص لباس ...

راس میگی باید همینکارو کنم😍

من برم بیرون یه اب معدنی بخرم1000

میگم ابمیوه خوردم10/000

البته هیچوقت نپرسیده ولی پس انداز میکنم هروقتم لازم داشته بهش دادم به عنوان قرض یا وام از طرف شخصی دوباره همرو میگیرم

از اون پولم یک هزاری به کسی ندادم که حروم باشه

واسه زندگی خودم پس انداز کردم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
بخدا من آتيش گرفتم وقتى فهميدم شوهرم خرج جاريهامو ميده همون لحظه گفتم بريم من خريد دارم بردمش خريد ا ...

وااااااااااااای چطوری تحمل میکنی

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
منم خیلی مراعات میکنم با اینکه خودم شاغلم هیچی نمیخرم ولی خب واقعا اوضاع مالیمون خوب نیست

اگه با اینکه اوضاع مالیتون خوب ببره به مامانش بده چیکار میکنی؟