از وقتی ازدواج کردم فقط رعایتش کردم منظورم شوهرمه وسایل خونه گرون قیمت نخواستم لباس زیاد نخواستم پول زیاد نخواستم اما الان می فهمم بدعادتش کردم و الان پشیمونم چون دیگه برای چیز کوچیک پول میخوام بهم نمیده مادر و خرج دوتاخواهرشو میده هر روز براشون میوه میخره پول لباس میده پول دکتر میده....پس من چی...😭😭😭😭😭😭 امروز کلی گریه کردم
اگه زن نیازی نداشته باشه میرن سراغ الویتهای بعدی مثل مادر و خواهر
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
اطرافت اگه مغازه اشنایی هست بدهکار کن خودتو بگو خرید کردم و بیار نشونش بده و عشوه گری کن بخصوص لباس زیر...من همینکارا رو میکنم خرد خرد پول میگیرم با اینکه تو شرایط خوبی هم نیستیم ولی زن به خرید خوشه ههه
تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!
منم خيلى مراعاتشو ميكردم اما يه موضوعى بود فهميدم خرج زندگى داداشاشو ميده منم ديگه مراعات نكردم
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!