2777
2789

از وقتی ازدواج کردم فقط رعایتش کردم منظورم شوهرمه وسایل خونه گرون قیمت نخواستم لباس زیاد نخواستم پول زیاد نخواستم اما الان می فهمم بدعادتش کردم و الان پشیمونم چون دیگه برای چیز کوچیک پول میخوام بهم نمیده مادر و خرج دوتاخواهرشو میده هر روز براشون میوه میخره پول لباس میده پول دکتر میده....پس من چی...😭😭😭😭😭😭 امروز کلی گریه کردم 

راهنماییم کنین لطفا

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

مردا دوس دارن تامین کننده باشن

اگه زن نیازی نداشته باشه میرن سراغ الویتهای بعدی مثل مادر و خواهر

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافت اگه مغازه اشنایی هست بدهکار کن خودتو بگو خرید کردم و بیار نشونش بده و عشوه گری کن بخصوص لباس زیر...من همینکارا رو میکنم خرد خرد پول میگیرم با اینکه تو شرایط خوبی هم نیستیم ولی زن به خرید خوشه ههه

تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!

منم خيلى مراعاتشو ميكردم اما يه موضوعى بود فهميدم خرج زندگى داداشاشو ميده منم ديگه مراعات نكردم 

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
مردا دوس دارن تامین کننده باشن اگه زن نیازی نداشته باشه میرن سراغ الویتهای بعدی مثل مادر و خواهر

چن روزه میگم پول بده پالتو بخرم میگه ندارم اما خودش بین حرفاش گفت دیروز ۱۰۰ تومن دادم به خواهرم

😣😣

منم خيلى مراعاتشو ميكردم اما يه موضوعى بود فهميدم خرج زندگى داداشاشو ميده منم ديگه مراعات نكردم  ...

خوب میکنی من همش به ساده قانع شدم به کم قانع شدم اما دو ماهی هستش که یه پامو میکنم توی یه کفش اما بازم دلم خنک نمیشه