2777
2789
عنوان

درددل

169 بازدید | 21 پست

سلام امروز بعدازظهر با پسرم که فقط دو سالشه رفتیم خانه‌ی بازی که خوش بگذرونیم مثلا اینم بگم که چهار تا مادر دیگه هم با بچه‌هاشون اونجا بودن و خانه‌ی بازی هم چند تا اتاق داشت 

پسرم دیروز شکمش کار نکرده بود اونجا که رفتیم شکمش کار افتاد پوشکم بود ولی خوب بو میداد تا دیدم داره کارشا میکنه رفتم لباساشا آوردم که ببرمش خونه ولی چون تازه اومده بودیم و بازی نکرده بود زد زیر گریه و از دستم فرار میکرد از طرفی دو تا از مادرا که اونجا بودن و اتفاقا بچه‌هاشون تو اتاقای دیگه بازی میکردن تو اون شرایط به من گیر داده بودن که چطور بچتا هنوز از پوشک نگرفتی یکیشون میگفت من بچما یکسال و شش ماهگی از پوشک گرفتم یکیشونم جلو همه مامانا و مسوول اونجا میگفت اینجا بو میاد دیگه بچه‌ها‌ نمیتونن تو این اتاق بازی کنن قبول دارم بو میداد ولی نه در حدی که یه خانوم سی و  چندی ساله که خودشم بچه‌داره با روسری جلوی دماغشو بگیره و غر بزنه همه‌ی اینها در حالی بود که میدیدن دارم سعی میکنم پسرمو ببرم پسرمم جیغ میزد و فرار میکرد خلاصه به مسوول اونجا گفتم ماشین دارم میرم زود از خونه پوشک و دستمال مرطوب میارم عوضش میکنم رفتم و کمتر از ده دقیقه برگشتم اون خانوما هم با حالت ایشش نگام کردن وقتی برگشتم  

چه بیشعور بودن...

اینجور ادما ادعای با فرهنگیشونم میشه در صورتی که اینجور اتفاقا طبیعیه برا بچه.

میگفتی آفرین به بچه شما که پی پی نمیکنه

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه وقتی با کودکتون میرین بیرون وسایل لازم رو همراهتون نمیبرین؟؟؟؟؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

از طرفی پسرم هم فکر میکرد میخوام لباسشا عوض کنم ببرمش خونه همکاری نمیکرد پوشکشا عوض کنم اعصابم واقعا خورد شده بود برای اولین بار تو این دو سال بازشو فشار دادم بازوی بچه‌ی گلما فقط به خاطر اینکه پی‌پی کرده بود و میخواست هنوز بازی کنه بلاخره پوشکش کردم پوشک کثیف را هم گذاشتم تو نایلون تو کیف و کیف را هم گذاشتم تو حیاط 

باز همون خانومه با حالت طلبکارانه‌ای جلو بقیه گفت پوشکشا گذاشتی بیرون؟ خفه شدیم و دوباره روسریشا گرفت جلوی دماغش