2777
2789

سلام دوستان این روزا تنها مشکلم اینه خونه دار بشم . خیلی فکرم درگیره 

الان بالای خونه ی مادر شوهرم زندگی میکنم کاملا مستقل خیلی خوبن دوسشون دارم ولی دوس دارم دور باشم ازشون😔

شما تو اوج نا امیدی به حاجتتون رسیدین?

🍉🎄🎃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر اجاره خونه ندادی. اسباب کشی نکردی. خوشی زده زیر دلت

اره میدونم😔😔

ولی شوهرم خیلی وابستشونه هر روز سه چهار بار سر میزنه هر مهمونی دارن ما هم باید بریم 

من اینجوری نمیخوام که😔

🍉🎄🎃

من چند ساله با مادرشوهر زندگی کردم حالا فوت کرده،پدرشوهر پیرم رو نگهداری میکنم

تازه الان شوهرم میحاد ب ه طبقه بالا خونه عموش رو اجاره کنه

دوست نداره من نفس راحت بکشم.برام دعا کنید

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

هییی دعا کنین منم خونه دار شم 

منتظریم زمین مون فروش بره بلکم بذاریم بانک مسکن بتونیم ی خونه کوچیک بخریم اجاره ندیم😔

البته الان رهنیم خداروشکر

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
اره میدونم😔😔 ولی شوهرم خیلی وابستشونه هر روز سه چهار بار سر میزنه هر مهمونی دارن ما هم باید بریم& ...

ما که جدا هستیم هم همین داستانه کاش طبقه بالای خونشون بودم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من چند ساله با مادرشوهر زندگی کردم حالا فوت کرده،پدرشوهر پیرم رو نگهداری میکنم تازه الان شوهرم میحا ...

ای خدا اینا کی دست از سرمون بر میدارن😭😭

🍉🎄🎃
هییی دعا کنین منم خونه دار شم  منتظریم زمین مون فروش بره بلکم بذاریم بانک مسکن بتونیم ی خونه ک ...

ایشالا بفروش میره😌

خوبه رهنین اینجا رهن نیست همش اجارست😔

🍉🎄🎃