2777
2789
عنوان

کیا توی بارداری دعواشون شده؟

548 بازدید | 33 پست

بعد ک بچتون دنیا اومد تاثیری روش داشته؟

خیلی پشیمونم ک بخاطر یه مشکلی گریه کردم  و داد زدم سر شوهرم

تو نت نوشته جنین از هفته ۱۶به بعد صدای مادرشو از داخل میشنوه

این صدا ک زیاد باشه میترسه

کاش مرده بودم میذاشتم شوهرم هر غلطی خواست بکنه ولی سرصدا نمیکردم

الان ۱۷هفتم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من توجفت بارداریم تبدیل به یک عدد هاپو شده بودم با اینکه قبلش روحیه ملایمی داشتم, دست خودمم نبود له شدت حساس شده بودم و تا اینجای کار که بچه هام اوکی هستن بعدش رو الله اعلم.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
فاصله سنیه بچه هات چقدره

۲۷ ماه

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

اره بابا همه دارن نترس هیچ مشگلی پیش نمیاد فقط زیاد گریه کنی بچه اتم بدقلق و زرزرو میشه منظور از اول ماه تا اخر ماه گریه کنی با چندبار دعوا و اینا هیچی نمیشه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ

سلام خانمی. نترس با یه بار چیزی نمیشه. ما همیشه سره بارداری اولم خییییییییلی دعوا داشتیم و همش شوهرم با حرفاشو کاراش اشکمو درمیاورد حتی کتکمم میزد. پسرم دنیا اومد اروم بود امااااا به شدت ترسو شده و استرس داره. شبا کوچیک بود همش کابوس میدید البته بگما دعوا و ناراحتیامون ادامه داشت جلوش الان دیگه با شوهرم حرف زدم رعایت کنه. 

حتی بچم بیش فعالم هست دارودرمانی رو شرو کردیم براش

پس من ک افسردگی گرفته بودم دم ب دیقه گریه میکردم چی بگم؟

عربده میزدم 

گریه ام ک چه عرض کنم

زار میزدم از دست شوهرم

اون لحظه فقط میخواستم این بچه دیگه نباشه و نیاد و روزای مشابه امروزمو نبینه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙