2777
2789
عنوان

کیا توی بارداری دعواشون شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 33 پست
طبیعی بودی جفتشونو

آره, اما زایمان دومم خیلی راحت بود احتمالا به خاطر فاصله کم زایمان هام بود, خاطره هر دو تا زایمانم رو اینجا نوشتم,  اولی سخت و وحشتناک اما دومی آسون بود.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو بارداریم یک روزه خوش ندیدم یک روزه خوش از شدته فشاره زیادی که روم بود همش هون دماغ میشدم عصبی یودم  حتی تا دادکاه هم رفتم کتکم خوردم تو میگی صدای بلند مرگه عزیزم تو حاملگیم دیدم سره قبرش فقط زجه میزدم خلاصه میخوام بگم از اینا که بدتر نیست خدا خودش بخواد نگه داره نگه میداره