2777
2789
عنوان

کیا توی بارداری دعواشون شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 33 پست

من اوضاع زندگیم خیلی خراب بود همش استرس و ناراحتی😭اما خداروشکر دخترم صحیح و سالمه...

الآنم حال روحیم اصلا خوب نیست برام دعا کنید

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر هردوتاشون خیلی بداخلاق وحساس بودم،خیلیم داد میزدم دست خودم نبود ولی فعلا که چیزیشون نیست  ولی سعی کن دیگه تکرار نکنی وآروم باشی

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

منم دعوا زیاد کردم و نود درصدم من مقصر بودم.دادهایی میزدم بیا و بببین. بچم ترسو و استرسی شده متاسفانه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
سلام خانمی. نترس با یه بار چیزی نمیشه. ما همیشه سره بارداری اولم خییییییییلی دعوا داشتیم و همش شوهرم ...

مرسی گلم

😔

خیلی ناراحت شدم واسه کابوساش

منم مشکلم مشابه شماس تقریبا ولی این جریان کتک کاریو اینا تو بارداری قدغن بود که .....

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
منم دعوا زیاد کردم و نود درصدم من مقصر بودم.دادهایی میزدم بیا و بببین. بچم ترسو و استرسی شده متاسفان ...

بمیرم

دیگه تکرار نمیکنم

یه دفعه دیگه اینجوری بشه شوهرمو میکشم راحت میشم😊

اخه چقدر کم .سختت نیست .الان کوچیکه چند وقتشه

عزیزم چیزی فراتر از سخت.... اما خب شیرینی هاش می چربه. بارداری دومم خداخواسته بود. دخترم الان ۵ماهشه.  بیشتر از من واسه پسرم سخت شد گاهی وقتها دلم براش می سوزه حس می کنم نتونستم کامل براش مادری کنم. تمام امیدم به اینه که بزرگ شدن همبازی شن .

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
بمیرم دیگه تکرار نمیکنم یه دفعه دیگه اینجوری بشه شوهرمو میکشم راحت میشم😊

اره بابا با یکی دو دفعه چیزی نمیشه.من کلا زمینه استرس و عصبانیت داشتم .اصلا توو خونم بود‌.تاوانشم دادم و دارم میدم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

عزیزم من تو بارداریم یک روزه خوش ندیدم یک روزه خوش از شدته فشاره زیادی که روم بود همش هون دماغ میشدم عصبی یودم  حتی تا دادکاه هم رفتم کتکم خوردم تو میگی صدای بلند مرگه عزیزم تو حاملگیم دیدم سره قبرش فقط زجه میزدم خلاصه میخوام بگم از اینا که بدتر نیست خدا خودش بخواد نگه داره نگه میداره

عزیزم چیزی فراتر از سخت.... اما خب شیرینی هاش می چربه. بارداری دومم خداخواسته بود. دخترم الان ۵ماهشه ...

منم الان پسرم ۴دی میشه دوسالش وباردارم .ولی من خودم خواستم چون دوست دارم یه هم بازی برای پسرم بیارم .چون من مادری نیستم که حوصله بازی داشته باشم .انشالله اینا فاصلشون ۳۰ماهه 

مرسی گلم 😔 خیلی ناراحت شدم واسه کابوساش منم مشکلم مشابه شماس تقریبا ولی این جریان کتک کاریو اینا ...

الان خوب شده شبا راحت میخوابه و شب ادراریشم گوشه شیطون کر خوب شد. همه اینا از استرسش بود شبا جیع میزد حتی تو خابم راه میرفت میرفتش تو کمد حتی. انقدم پسرم خوووووشگله ک حد نداره. همه میگن چه پسری اما خب دلم براش میسوزه به باباش گفتم گناه داره فردا میخواد مرد بشه بره تو جامعه جلوش بد رفتار نکن. الان دارو هم میدم بهش خیلی خوب شده. سعی میکنم جوه خونه اروم باشه تا بچم استرس نداشته باشه

عزیزم من تو بارداریم یک روزه خوش ندیدم یک روزه خوش از شدته فشاره زیادی که روم بود همش هون دماغ میشدم ...

عزیزم خدا بیامرزدشون و بچتو صحیحو سالم نگه داره واست

مشکلت حل شد؟

منم الان پسرم ۴دی میشه دوسالش وباردارم .ولی من خودم خواستم چون دوست دارم یه هم بازی برای پسرم بیارم ...

عزیزم خدا واستون نگهشون داره, انشاءالله به سلامتی فارغ میشی و یه مامان خوب و مهربون واسشون میشی. اولاش سخته اما یه خرده بگذره به شرایط عادت می کنید.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
از همگی ممنون پس دیگه تکرار نکنم هیچی نمیشه دیگه

نه عزیزم سعی کن اروم باشی. حرص نخور یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه . سوره والعصرم همین الان شروع کن به خوندن تندو تند فوت کن به شکمت. من خوندم تا موقه زایمانم پسرم خییییلی صبور بودو هست . یاد ندارم چه سره واکسن هاش و چه ختنش گریه کرده باشه.