2777
2789
عنوان

همه چیز ب یک زن بر میگردد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 65 پست

این حرف نزنی خانما بخدا شوهرم و بچه ام سرما خورده بودن مثل پروانه دورشون بودم ولی از دیروز سرما خوردم هیچ کار ک نکرد تازه دیشب دسور داد اب پرتقال براش گرفتم و انار براش دون کنم چی میگی خواهر گفتم مریضم گفت میخواست خودتو بپوشونی

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرف نزنی خانما بخدا شوهرم و بچه ام سرما خورده بودن مثل پروانه دورشون بودم ولی از دیروز سرما خورد ...

آب پرتقالو ميكردي تو چشاش تاديگه حرف اضافه نزنه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
نه به اين شوري شوري نه به اين بي نمكي (اين يعني خودم )شوهرم مريض ميشه اصلانميگم تو چته امااگه خودم م ...

ای لاویو داری دختر

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
آب پرتقالو ميكردي تو چشاش تاديگه حرف اضافه نزنه 

بخدا 

تازه نصف شب بقران  گف یکم شیرنسکافه درست کن گفتم حال ندارم بخدا گفت این فیلما رو درنیار

منظور من کلا رفتار زنان و مردان جامعه امروز ک همش بر میگرده ب تربیت ما زن ها دردیروز ...وهدفم اینه ک ما زنا بیشتر در مورد تربیت صحیح بچه هامون مطالعه کنیم ووقت بزاریم چون همه ناهنجاری ها ومشکلات از همین تربیت غلط سرچشمه میگیره مثلاطرف با عروسش خوب نیس چون درقدیم مادرشوهرش خیلی سخت گرفته بهش اما فکر نمیکنه ک اگه من اذیت شدم لاقل ب هم جنس خودم دیگه سخت نگیرم و زندگیش رو جهنم نکنم یا همچنین مادر خانومی ک عقده های همسر خودشو در داماد میخواد جبران کنه کارهایی ک همسر خودش نکرده توقع داره داماد تازه رسیدش همه رو برای دختر خودش بکنه

انتظار ۱۰ ساله...

Cheghad jaye tasasof dare ke matene be in por mohtavaei ro sathi bardasht mikonan o manfi!!!!!!yekam tamol o tafakor o hata Tashakor jaye doori nemire!mamnoon matene besyar arzeshmandi bood,kash be onvane yek madar Che be dokhtaram hagho hoghoghesho betoonam yad bedam o ham be pesaram raftare dorost o ghadrdanio deljooei ro

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
ازاین متن چه برداشتی میکنین دوستان؟

اينقدر نناليم كه چرا مردهاي جامعه ما بد هستند بلكه سعي كنيم پسرامونو درست تربيت كنيم اقلا عروسهاي نسل بعد از دست مرد بد ايراني در امان باشند.

خداييش شوهر من هم چايي دارچين درست ميكنه هم ته ديگ پلو و ماكاروني ... طفلي گازم تميز ميكنه 

خدا بيامرزه مادرشو  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ازاین متن چه برداشتی میکنین دوستان؟

خیلی قشنگه واقعا متن خیلی جالبی بود هیشکی جای  زن رو تو خونه نمیگیره واقعا😊

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
بخدا  تازه نصف شب بقران  گف یکم شیرنسکافه درست کن گفتم حال ندارم بخدا گفت این فیلما رو در ...

واي چقدپروميكنيد شوهراتونا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من برعکسشم حالا😁 وقتی شوهرم مریضه کلا جوری رفتار میکنم ک طفلی سرمم تو دستش باشه میگه خوب شدم همون روز میره سرکار تا شرم خلاص بشه .سوپ موپ هم خبری نیست .اه و ناله کنه میگم چتتهههه حالاچی شدهدمگه گنده بک! خلاصه شیوه ام جوریه ک ب نصف روز نکشیده رو پا میشه😂😂 اماااا خودم اگه ی عطسه کنم همه رو بسیج میکنم ک ب دادم برسید مررردم😁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من برعکسشم حالا😁 وقتی شوهرم مریضه کلا جوری رفتار میکنم ک طفلی سرمم تو دستش باشه میگه خوب شدم همون ر ...

اي جون همزادمني كه    

واي چقدپروميكنيد شوهراتونا

من ک درست نکردم کی منننتن مرگ بخوره فقط براش میوه اوردم