2777
2789
عنوان

همه چیز ب یک زن بر میگردد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 65 پست
برداشت میکنم که سرماخوردگی سه روزه کلا بیخودی سرویس اضافه ندید و بخودی مراقب خودتون نباشین اون 3 روز ...

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومه زیادی از خودگذشتگی میکنه و احتمالا چند سال دیگه مرده میره سراغ یکی دیگه😶والا اینجوری که این ...

🤣

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بنظرمنم‌باید مادرا حواسشون‌باشه‌پسراشون چطور تربیت‌میشن اگه‌مردی درجوانی وبزرگسالی شیوه رفتارصحیح باهمسرش رو بلد نیست قطعا مادرش درکودکی یادش نداده 

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
ازاین متن چه برداشتی میکنین دوستان؟

اینکه احتمالامادرشوهرم برای شوهرم توکوچیکیش فنجون نعلبکی خریده

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
متن بوی فمینیستی میده در ظاهر یه مادر زیادی از خود گدشته رو نشون میده که برای مخاطب زننده ست و احسا ...

ن اتفاقا من موافق فمینیستی نیستم دارم میگم مقصر خود ما زن ها هستیم ک درست تربیت نکردیم پسرانمون رو وهمچنین دخترهامون رو

انتظار ۱۰ ساله...

نه به اين شوري شوري نه به اين بي نمكي (اين يعني خودم )شوهرم مريض ميشه اصلانميگم تو چته امااگه خودم مريض بشم زمين وزمان رابهم ميريزم شوهرم ميگه من ميدونم اگه مريضي بدبگيرم تو مناميزاري تو كوچه   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ازاین متن چه برداشتی میکنین دوستان؟

مفهمومش تو زندگی من ک کاملا مشهوده،از،صبح بلند شو تا ظهر سرپا باش وقتیم مرد بیاد توخونه بگه مگه کوه کندی؟؟اونوقت خودش تحمل نیم ساعت شیطونی بچشو نداشته باشه،از این ک من خودم مردمو پررو کردم کاری ب بقیه ندارم😔اما تومریضی هوامو داره،من فقط حرصی میشم ک میگه تواز،صبح چیکارکردی😨😨

❤❤❤

اصلا هیچ افتخاری در این همه قربانی کردن زن وجود نداره، اینکه شبیه ماشین از خودمون کار بکشیم واقعا افتخار نیست، اینکه خودمون رو فدا کنیم تا همسرمون ارتقا پیدا کنه و بچه ها پیشرفت کنن در حالی که خودمون عقب بریم اصلا صحیح نیست. پیشرفت همه در کنار هم خوبه، تقسیم کار و مسئولیت پذیری خوبه.زن که پله نیست که همه برای ترقی ازش بالا برن، زن یک انسانه و باید برای خودش احترام و ارزش قائل بشه.