2777
2789
عنوان

برادر شدهر دهن لقم...نظر شما چیه

394 بازدید | 51 پست

برادر شوهرم ۳سال از من بزرگتره متولد ۷۲هس تازگیا فهمیدم خیلی فضوله و همه چیو به مادرش میگه..اونروز رفته بودیم قلیون با شوهرم من تو اینستا  عکس قلیونو گذاشتم استوری فرداش که رفتیم خونه مادر شوهرم دیدم میگه قلیون میکشی؟مگه زنا هم قلیون میرن؟😒😒😓😒منم با لبخند گفتم بله با شوهرم رفته بودیم لژ خانوارگی داره مخصوص خانوادس اونجا...الان خیلی حرصم گرفته که هرچی میبینه برادر شوهرم نشون مادرش میده میخام تو اینستا یه چیزای سر بسته بگم چون مستقیم بگم روشون باز میشه حوصله گله شکایت ندارم چیکار کنم خیلی حرص میخورم😒😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برادرشوهرت این کارش درست بوده چون کارهای منفی وبدبایدگزارش بشه تا جلو اون رفته بشه.

شما بایداز این بابت ممنون برادرشوهرتون هم باشید.

امروز قلیان فردا تریاگ پس فردا هروئین ماه بعد موادمخدرصنعتی 

از حالا بایدجلو اعتیاد گرفته بشه چون فردا دیر است.

واقعا برای یه خانم خیلی زشته که بره قلیان بکشه قلیانی که به مراتب سموم ان خطرناکتر از سیگار است.

همه زندگیمو نمیزارم یدونه عکس قلیونو گذاشتم اگه میخاستم مادر شوهرم بفهمه خب میگفتم بهش خسلی حرص میخو ...

در کل قلیون چیه اخه برا پوستم بده دیگه نکش باشه؟ بوچ بوچ💗

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

به برادر شوهرت بگو ولی محترمانه که فلانی شما عکس قلیون کشیدن ما رو به مادر نشون دادی مثل اینکه ناراحت شدن این چیزا که مربوط،به جوون ترهاست بین خودمون بمونه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
در کل قلیون چیه اخه برا پوستم بده دیگه نکش باشه؟ بوچ بوچ💗

من چون دوس ندارم شوهرم زیاد بره برا جلوگیری از زیاد رفتنش گفتم یکی دو هفته یبار با من برو اینطوری  کمتر میکشه