2777
2789
عنوان

برادر شدهر دهن لقم...نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
البته کسی نمی تونه جلو کسی را بگیره نهی کردن از چیزهای منفی اگر از طرف دشمنت هم باشه بپذیر البته بدا ...

اخه اصلا کی گفته من کشیدم؟😐😐😐شما برا خودت میبری میدوزی پیشنهاد منم بپذیریین که انقد قضاوت نکنین و منفی گرا نباشین اینم دلسوزی من بود برا شما چون خیلی بدن این دوتا خودتون اذیت میشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن خواهرم به نظر من اصلا در شان یه خانوم نیست قلیون.پدر خودم قبلا خیلی میکشید ولی الان دیگه فقط تاب ...

من گفتم قلیون کشیدم؟توضیح دادم شوهرم زیاد میرف الان اونجوری ترغیبش کردم کم میره ولی گفتم هر وقت رفتی باهم بریم اینجوری کمتر کرده قلیونو

من گفتم قلیون کشیدم؟توضیح دادم شوهرم زیاد میرف الان اونجوری ترغیبش کردم کم میره ولی گفتم هر وقت رفتی ...

اهان گفتم شاید میکشی.آفرین بر تو عزیزم.ولی دودشم آزارگره خدایی چی داره قلیون دل نمیبرن مردا ازش

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
اخه اصلا کی گفته من کشیدم؟😐😐😐شما برا خودت میبری میدوزی پیشنهاد منم بپذیریین که انقد قضاوت نکنین و ...

وای خدای من مهسایی جون من فکر کردم قلیون کشیدی .

ببخشیدکه من از نوشته شما چنین برداشتی کردم منو حلال کنید.

شماهایی که قلیون نمیکشید پس دور هم جمع میشین چیکار میکنین؟ حتما غیبت این و اونو میکنین

شوهرم میکشه منم از هله هولایی هایی که اوردن میخورم ترشک باقلوا پاستیل نارنگی سیب😋😋😋😋

بابا من گفتم میکشم مگه ترورم کردین😑😑😑😑😑😑

من تو پست بعدیم معذرت خواستم عزیزم.دیر گفتی نمیکشی.اول گفتی با شوهرم رفتیم قلیون خوب همه فکر کردن میکشی دیگه خودت بد توضیح دادی😁.بازم معذرت

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
نه عزیزم من هم نگفتم کسی که قلیون بکشه ادم بدی است .من میگم کار اون خوب نیست چون به بدنش ضررمی رسونه ...

ضررر بله ولی خوب نیس بگیم فردا تریاک میکشه معتاد میشه مدرای خیلی از ماها قلیون کشیدن ولی هیچ وقت معتاد به موادی نشدن

ضررر بله ولی خوب نیس بگیم فردا تریاک میکشه معتاد میشه مدرای خیلی از ماها قلیون کشیدن ولی هیچ وقت معت ...

اره درسته همه به مراحل بالاتر نمی رسند اما خب کسانی هم بوده اند که به مراحل خطرناک رسیدند وهیچ کس نمی تونه خودش را مصون بدونه.