برادر شوهرم ۳سال از من بزرگتره متولد ۷۲هس تازگیا فهمیدم خیلی فضوله و همه چیو به مادرش میگه..اونروز رفته بودیم قلیون با شوهرم من تو اینستا عکس قلیونو گذاشتم استوری فرداش که رفتیم خونه مادر شوهرم دیدم میگه قلیون میکشی؟مگه زنا هم قلیون میرن؟😒😒😓😒منم با لبخند گفتم بله با شوهرم رفته بودیم لژ خانوارگی داره مخصوص خانوادس اونجا...الان خیلی حرصم گرفته که هرچی میبینه برادر شوهرم نشون مادرش میده میخام تو اینستا یه چیزای سر بسته بگم چون مستقیم بگم روشون باز میشه حوصله گله شکایت ندارم چیکار کنم خیلی حرص میخورم😒😑
البته کسی نمی تونه جلو کسی را بگیره نهی کردن از چیزهای منفی اگر از طرف دشمنت هم باشه بپذیر البته بدا ...
اخه اصلا کی گفته من کشیدم؟😐😐😐شما برا خودت میبری میدوزی پیشنهاد منم بپذیریین که انقد قضاوت نکنین و منفی گرا نباشین اینم دلسوزی من بود برا شما چون خیلی بدن این دوتا خودتون اذیت میشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.