2777
2789
عنوان

کلینیک تصویربرداری میلاد غرب

5809 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها.کسی برای سونو گرافی آنومالی کلینیک تصویربرداری میلاد غرب تو ستارخان رفته؟کاریشون خوبه؟دکترم معرفی کرده نمیدونم برم یا نه؟

من هفته پیش توی این مرکز سونوگرافی سینه داشتم.

خانم دکتری بودن که بسیار دقیق و با حوصله کار میکردن ، تقریبا وقت و حوصله کاملی برای کارشون داشتن.

من که راضی بودم

الهی و ربی من لی غیرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر وقت دهی افتضااااااح

از نظر بیمه مزخرف یعنی دنبال ی نقطه ان که تو نسخه کم و زیاد باشه و بیمه قبول نکنن آزاد حساب کنن

از نظر تمیزی و بهداشت هم چیزی نگم بهتره

هیچ لوازمی مصرف نمیشه ولی هزینه میگیرن

دکترش خوب بود

ولی من خودم هیچوقت دیگ حاضر نمیشم چنین جایی برم

با اینکه استراحت مطلق بودم و خیلی تو نوبت گرفتن تاکید کردم که اصلا نمیتونم بشینم و گفتن مشکلی نیست بیا فورا میفرستیم پیش پزشک،۲:۳۰ من منتظر بودم

بیمه تکمیلی هم گفتن قبول میکنن یعنی طرف قرارداد بودن ولی اونجا ی ایراد مسخره از نسخه گرفتن آزاد حساب کردن

به هیچ وج توصیه نمیکنم