2777
2789
عنوان

دوست پر رو

386 بازدید | 28 پست

سلام خانما ، اخه بگید با ادمای این مدلی چ رفتاری داشته باشم ؟ 

کلی حرف زدیم راهنماییش‌ کردم در مورد ی موضوعی ، خوشمم اومده ،بعد اخرش میگه برم از فلانی هم بپرسم الکی که نیس ، 

خیلی بهم برخورد ، 

دیدم اخرشم ایده منو اجرا کرده با تغییر ، درصورتی ک گفته بود اون تغییرو نمیتونم و من بهش ی جایگزین دیگه پیشنهاد داده بودم ،

یا اون دوست دیگم ، ...

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یکی خیلی رک هر حرفی رو میزنه ، بعضی وقتا واقعا حس میکنم داره منو خرد میکنه 😐😢😡 

وااااا ب چ درد میخوره ای دوستا خواهر حالا حس میکنی داره خوردت میکنه دوروز دیگه همه اعتماد ب نفستو ازت میگیره راحت میشینی سر جات  

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  

بگید چیکار کنم؟ از دیشب ذهنم درگیر و واقعا ناراحت شدم

ی بارم ی شو لوازم ارایش گذاشته بود ارایشگاه مامانش من گفتم نمیام برگشت گف ما اصرارشون کردیم ک شو بزارن برای دوستامون وگرنه اونا گفتن ک وقت ندارن و نمیتونن بیان

بنظرتون این حرفش زور نیس؟ نباید ناراحت میشدم؟

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
ینی کسی با تو مشورت کرد دیگه حق نداره نظر کسیو بپرسه؟ من متوجه نمیشم

بره مشورت کنه ، ولی چرا میگه الکی که نیست ، باید برم از فلانی هم بپرسم ،

خب چرا امدی نظر منو پرسیدی ،

خب ب درک تو ساده ای ک وقت تو برا اینا میذاری

اره دقیقا ، ب خودم میگم ببین تو اینجوری اخرش اینا این مدلی باهات رفتار میکنن هر چی رو راحت میگن 

چون میخواسته نظر چند تا آدم مختلفو بدونه؟

ب من میگه الکی ک نیس 😐 یک ساعت باهاش چت کردم ایده دادم خوشش اومده اونوقت اینو میگه 

شما رک باش  سری بعد بگو تهش کمیری از فلانی میپرسی اما نهایتا کاری ک من بهت پیشنهاد دادمو انجام میدی برو با همون فلانی مشورت کن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود