2777
2789

سلام دوستان من امروز آزمایش خونمو گرفتم پرولاکتینمو خیلی بالا زده ولی من چند روز قبل آزمایشم سونوگرافی رحم و تخمدان کردم که همچی نرمال و خوب بود و فولیکول غالب 20داشتم و هیچ کبستی هم نداشتم حالا برام سوال شده که چرا پرولاکتینم بالاست توروخدا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چه عجیب همه چی خوبه چرا هورمونه شیرت بالاس پس

نمیدونم والا خیلی هم بالا بود حتی دوساعت بعد از بیدار شدن از خوابم آز دادم ولی باز .....

من خودم با پرولاکتین بالا همین شرایط تو رو داشتم فولیکول غالب داشتم ولی برا پرولاکتین دارو مصرف میکردم باردار هم شدم 

برای همسایه ات هم چراغ ارزو کن؛ قطعا حوالی خانه ات روشنتر میشود ...

ربطی نداره به تخمدان پرولاکتین و هورمونشش از تو مغز ترشح میشه

ولی پرولاکتین میتونه در روند تخمک گذاری اشکال ایجاد کنه براهمین دنبال درمان باشید درمانش راحته زود خوب میشه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
نمیدونم والا خیلی هم بالا بود حتی دوساعت بعد از بیدار شدن از خوابم آز دادم ولی باز .....

کلا تیروئیدم کم کاره یه جزئی ولی دارو مصرف میکنم و با دارو نرماله

ربطی نداره به تخمدان پرولاکتین و هورمونشش از تو مغط ترشح میشه ولی پرولاکتین میتونه در روند تخمک گذ ...

اخه از علائمش نوشته بود نامنظمی پریود و شیر اومدن از سینه و تخمدان پلی کیستیک ولی من هیچ کدوم از اینارو نداشتم 

من خودم با پرولاکتین بالا همین شرایط تو رو داشتم فولیکول غالب داشتم ولی برا پرولاکتین دارو مصرف میکر ...

عزیزم نفهمیدی علت بالا بودنش چی بود با وجود اینکه فولیکولاتم خوب بوده؟

دوستان اینم بگم که من حدود شش ماه پیش حامله شدم ولی بدلیل تشکیل نشدن قلب مجبور به کورتاژ شدم قبلا این آزمایش پرولاکتینو دکترم برام ننوشته بود و نداده بودم فقط تیروئیدم کم کار بود که اونم با دارو نرمال کرده بودم و بعد اقدام کردم و ماه دومه اقدام باردار شدم که اینجوری شد حالا که دوباره خواستم اقدام کنم این آرمایشارو دادم که پرولاکتینمو بالا زده بود