2777
2789

یعنی ۷ روز هفته ۴ روزش میاد خونمون چون ۵ ماهه زایمان کردم بخاطر بچه میاد باهاش ور بره بعد علنا منو نگاه میکن پشت چشم نازک میکن اخه تازه بچه ب دنیا اومد بود ی دعوای بدی کردیم باهم خب اگه از من نفرت داری نیا خونمون زنیکه گندبک ب نظرتون من چجور رفتار کنم باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا همه مادرشوهرا می‌خوان ادمو اذیت کنن،مادر شوهر لعنتی من پانصد کیلومتر راه اومد شهر ما ده روز خونه پسر بزرگتر موند و برگشت،وقتی برگشت ما خبر دار شدیم خونه برادر شوهرم ده دقیقه با ما فاصله داره،حالم از همشون بهم میخوره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بی تفاوت باش برات قیافه گرفت خیلی عادی زل بزن بهش گفت چرا نگاه میکنی بگو نه نگاه نکردم مامان جون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بیخیال بابا همه مادرشوهرا می‌خوان ادمو اذیت کنن،مادر شوهر لعنتی من پانصد کیلومتر راه اومد شهر ما ده ...

بهتر ک نیومد خونتون ای کاش اینم پاش قطع شه نیاد اگه بدونی چ روزگاری از من سیاه کرد 

بهتر ک نیومد خونتون ای کاش اینم پاش قطع شه نیاد اگه بدونی چ روزگاری از من سیاه کرد

برا من که مهم نیست،کلاغ که قهر کنه هزارتا گردو به نفع باغبونه،دلم برای بچه هام کبابه پسرم بزرگه متوجه میشه این فرق گذاشتن ها رو 💔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اخه میمون قیافه گرفتن داره من باید برای تو قیافه بگیرم الهی ک بمیره

میخواد ناراحتت کنه ببینه برات مهم نیست خسته میشه خسته هم نشد خودش اذیت میشه و حذص میخوره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز