2777
2789

چجوری به این جایگاه برسم

دلم میخواد کسایی که اذیتم میکنن رو بیخیال بشم واقعا ارزش فکرکردن هم ندارن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم چن روزه خیلی حساس شدم دوباره دارم خودخوری میکنم

فکر کنم باید راه دوستی با خدا رو یاد بگیریم

وقتی تو‌مسیر بریم صبر رو یاد میگیریم

ولی نمیدونم چجوری باید این مسیرو برم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

باید مکارم اخلاق کسب کنی 

یعنی رذایل اخلاقی رو از خودت دور کنی مث کینه و حسد و ... 

و حسن خلق و رقت قلب و ... زیاد کنی 

با مطالعه و نشستن پای درس اخلاق علما میتونی بهش برسی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیخیال شی که بدتر میکنن. اون قوی نیست توسری خوره

بخیالی به این معنا که ‌انقدر قلب و‌روحت قوی بشه تا بدونی آدما همینن و فقط به خدا فکرکنی

فکر کنم باید راه دوستی با خدا رو یاد بگیریموقتی تو‌مسیر بریم صبر رو یاد میگیریمولی نمیدونم چجوری بای ...

من جواب نمیدهم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

دور از جونت . از صمیم قلب دعا میکنم این حسی که من تجربه کردم ازت دور باشه ولی من وقتی ادمای نزدیک زندگیمو از دست دادم و به زندگیشون نگاه میکنم تازه میفهمم دنیا چقدر الکیه چقدر دست و پا زدن برای چیزای بیهوده اخرشم رفتن .‌و این میشه که خودم وارد این سبک زندگی معیوب نمیشم . مادرم سالهای زیادی از عمرشو به افکار بیهوده پر و بال داد در نهایت افسرده شد‌ . عمر یقینا دست خداست ولی هیچ تلاشی هم برای زندگی نمیکرد . روزی که مادرمو از دست دادم به خودم قول دادم چنین مادری برای بچه هام نباشم و همین باعث شد افکار بیهوده رو راحت بریزم دور . باید کل این مسیر رو یا تا تهش بری یا تلخی درد کسی که رفت و به هیچ جا نرسید عبرت بشه برات

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دور از جونت . از صمیم قلب دعا میکنم این حسی که من تجربه کردم ازت دور باشه ولی من وقتی ادمای نزدیک زن ...

ممنون عزیز دلم

خدا کمکم کنه

وقتی حرفامو به خدا میگم آروم میشم من باید امیدمو از بنده ها قطع کنم انسان باید بدونه مردم ممکنه ازارش بدن پس باید با بیخیالی از کنارشون رد بشه همه حرفا رو نباید جواب بده و به چیزای بیهوده فکرنکنه

برام دعا کنین

خدا مادرتونو بیامرزه

دوراه داری عزیزم اول اینکه مثل خودشون جوابشونو بدی ودوم اینکه اهمیت ندی ‌وبعدش ناراحت نشی ولی در هر ...

کسی هست که اگه جوابشو بدم اوضاع خیلی بد میشه

از خدا خواستم کمکم کنه تحمل کنم

میخوام نفرین کنم به سرشون بیاددلم نمیادازخدا خجالت میکشم