2777
2789
عنوان

بيايد سونوي قلب بچه هامو ببينيد.يعني چه بلايي داره سرشون مياد؟+ عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 35 پست
اخه يكيشون تشكيل شده

قرار نیست هر دو باهم تشکیل بشه ..انشالله اونیکی هم تو نه هفته تشکیل میشه.. فردا روز به دنیا میان نگرانی چرا این راه افتاد اون راه نیوفتاد ؟ اون گفت ماما این نگفت ماما 😍😍😍

همیشه تو دوقلوها یکی کم وزن تر و کوچولوتره... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه عزیزم  دو قلوهای ناهمسان هیچ ربطی به هم ندارن  من دوقلو باردار شدم یکیش اوکی ب ...

من أصلا لكه بيني ندارم. يعني امكان نداره بعدا قلبش تشكيل شه؟؟😔

انشالله... من کسی رو میشناسم که نه هفته رفت بچه ضربان قلب نداشت دکتر قرص  داد واسه سقط.  اونم قرص ها رو نخورد گفت اگر قلب ندارخ بگذار به خونریزی بیوفتم بعد قرص میخورم ..به خونریزی نیوفتاد 12 هفته رفت غربالگری همه چی اکی الان کوچولوش سالم سرحاله به دنیا اومده

انشالله... من کسی رو میشناسم که نه هفته رفت بچه ضربان قلب نداشت دکتر قرص  داد واسه سقط.  ا ...

ميدونم عزيزم ولي چون دوتا هستن نگران شدم. يكيش همون طور كوچولو مونده😔

انشالله برا شما تشکیل میشه از رحمت خدا به دور نیست

ولی اگرم خدای ناکرده نشد نگران.نباش برای جنین سالم هیچ اتفاقی نمیفته و قل صعیف یا تحلیل میره یا کاغذی میشه

مگه ميشه دوتا جنين ده روز اختلاف داشته باشن؟

خواهر دوست من ۲۰ روز تفاوت داشتن، یعنی بعد به دنیا اومدن رفت دستگاه

اما ماشالا الان جیگری شده

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

واسه یکی از دوستام همین مورد پیش اومد .یکیش رشد نکرد.یکیش کرد.دکتر گفته بود بهش ولش کن جذب میشه خودش.ولی تو چهار ماهگی یه خونریزی مختصری کرد.دفع شد.اون یکی هم دنیا اومده.اسمش جانان هست و الان دوسالشه.توکل به خدا کن و استرس نداشته باش.جنینی اگه از لحاظ کروموزمی مشکل داشته باشه خودش رشد نمیکنه و دفع میشه.این از معجزات الهی هست و باعث میشه بچه ناقص الخلقه بندرت دنیا بیاد