یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بخوای جلو شوهرت از مادر و خانوادش بد بگی و بفهمه ازشون متنفری سخت در اشتباهی...اگه زندگیتو دوس داری و میخوای با شوهرت ادامه بدی سیاست داشته باش یجوری رگ خواب مادرشوهرتو پیدا کن.منم همین مشکلاتو داشتم و دارم تنها چارم وقتی بود که الکی به مامانش ابراز علاقه کردم.
اومديم مادر شوهره يه گاو بود مگه گاو رو ميشه با سيايت برخورد كرد فقط اگر استقلال مالي داري هر جور د ...
گاو یا هرچی دیگه چیزی که واضحه اینه که 99درصد مردا بچه ننه ان.اگه زندگی و آرامشش رو میخواد باید با سیاست رفتار کنه عصر حجر نیس که هر چیزو بخواد با جنگ حل کنه
گاو یا هرچی دیگه چیزی که واضحه اینه که 99درصد مردا بچه ننه ان.اگه زندگی و آرامشش رو میخواد باید با س ...
جنگ نكنه اصن براش مهم نباشه انگار نيست محلش نده در حد يه مادر شوهري كه هست و رفتار مي كنه برخورد كنه خوبي خوبي مياره بدي بدي هر چقدر تو مظلومتر بشي اونا طالمتر ميشن يه دفعه سوار طرفن با يه افسار حواسشو جمع كنه رو نده خط قرمزهاش رو روشن مطرح كنه البته مي گم زني كه استقلال مالي داره يا پشتوانه مالي فقط مي تونه اينطوري رفتار كنه
انقدر بیشعوره همه حرفاشو با تیکه میزنه بهم، اوایل ازدواج میگفت پسرم زن لاغر میخواست اخرش شمارو گرفت حالا خودش اندازه گاوه😑 والا بخدا من اصلا چاق نیستم😭😭 خیلی بهم برخورد مخصوصا تو جمع گفت که اذیتمکنه😭 منم زبون نداشتم اولاش همینطوری نگاش کردم
گاو یا هرچی دیگه چیزی که واضحه اینه که 99درصد مردا بچه ننه ان.اگه زندگی و آرامشش رو میخواد باید با س ...
واقعا درسته بابای منم با این ک ی دختر هیجده ساله داره ولی ب حرف مامان بزرگمه ک مامانم طفلی اوایل خیلی اذییت میشد ولی الان ک ما بزرگ شدیم جلوش درمیایم مامان بزرگم زبونشو کوتاه کرده