2777
2789
عنوان

دلم میخواد تو زندگی بعدیم

73 بازدید | 4 پست

الان دارم جدا شم یه همسری بیاد بگه عزیزم حقوقت مال خودت 

خونه و ماشین هم داشته باشه 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مال خودتون نیست؟ شاغل دولتی هستید؟

اره معلم هستم 

تا الان که چون همسر مناسبی نداشتم نبوده 

منظورم اینه نخوام با حقوقم مواد غذایی و خرج خونه اینا هزینه کنم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

آره حقوق آدم مال خود آدم باشه . بعضی مردها مرد نیستند‌ . چشمشون‌ دنبال مال زنه‌ . فقط سگ برینه تو س ...

حالا اگه آدم درستی هم بودند باز ارزش داشت