2777
2789

سلام دوستان . من همسرم رژیمه مرغ ابپز و کبابی و ماهی کبابی و سالاد و کوکوی مرغ درست کردم همش.

کسب چیزی بلده از رژیم بگه من درست کنم، من دیگه نمیدونم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دارم

سینه ی مرغ رو تکه تکه کن تو آبلیمو و پیاز و زعفرون بذار بعد بهش یه کم روغن زیتون بزن بذار رو پنجره بالا با کباب پز ۴۵۰ وات ده دقیقه هر طرف

سیب زمینی رو تمیز بشور بعد با روغن زیتون و نمک ماساژ بده بعد بذار رو پنجره بالا هر طرف ۱۰ دقیقه سیب زمینی نسبتا بزرگ رو آب پز کن بعد توش رو خالی کن . قارچ ،فلفل دلمه،اسفناج و یه کوچولو پنیر خامه ای.یا پارمزان. یا ترکیب گوشت چرخ کرده و قارچ و جعفری و علف دلمه یا ترکیب سینه مرغ چرخ شده جعفری و ذرت توی سیب زمینی رو پر کن روش نمک و روغن زیتون بزن بذار رو پنجره بالا با کباب پز  ۱۲ دقیقه

سیب زمینی رو آب پز کن همون جور که داغه بکوب و دو سه قاشق شیر بهش اضافه کن و نمک و سر قاشق کره .خوب که کوبیدی نمک یه کم و جعفری و پیازچه رو خورد کن بهش اضافه کن + تخم مرغ آب پز + چند تا ساقه کرفس

خمیر یوفکا بگیر  موادش هر چی که دلت بخواد میشه . بادمجون کبابی+ گوجه فرنگی.سیب زمینی آب پز +نفری و پیازچه. اسفناج + پنیر .گوشت چرخ کرده فلفل دلمه و جعفری. سینه مرغ چرخ کرده با جعفری  . اینا رو لقمه های کوچیک تو خمیر یوفکا بپیچ روش زرده تخم مرغ بزن و کنجد بپاش و بذار تو مایکرویو 

فیله ماهی رو نمک و فلفل بزن بعد روش یه کم لیمو بزن و روغن زیتون بذار پنجره بالا . کباب پز درجه ۴۵۰ ۱۰ دقیقه

گوشت چرخ کرده کم چربی با یه پیاز متوسط رنده شده نمک و فلفل مخلوط کن و ورز بده. کف ماهی تابه رو حلقه های پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بچین بعد از مخلوط گلوله بردار و صاف کن و بذار روی حلقه ها. با حرارت کم با آب گوجه فرنگی بدون روغن پخته میشه

سینه مرغ رو فیله کن بزن تو تخم مرغ بعد پودر سوخاری . کف ماهیتابه رو یه کوچولو چرب کن . بچین تو تابه آروم آروم سرخ میشه با روغن خیلی خیلی کم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن