2777
2789
عنوان

بچه هابحث مثبت۱۸بیاین😜

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اونایی که پیش همسرشون خجالت دارن رو درک نمیکنم. چطوری میشه واقعا؟؟؟

من مث کوآلا ازش آویزونم😂😂😂😂😂😂اونم همش با لگد داره منو از خودش جدا میکنه.ولی یه کواالا رو هر چی بیشتر پس بزنی بیشتر بهت می چسبه.اون نمیدونه اینا رو که...😂😂

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
منم همینطور😂😂😂

آقا از ساااال ۹۲ کلا ۱۲ تا کامنت ؟ خدایی من خجالت میکشم از شما 😄😄😍😍عزیزم ! خوش اومدی بازم به سایت خودت 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اطراف تورونمیدونم...ولی متاسفانه ۹۰درصد زنای اطرافم این مشکل رودارن 🙁جالبه میگن چی بشون بگیم رومون نمیشه یعنی خودشون بلدنیستن والا این دوره زمونه چشم وگوششون بازه...عمرا مابگیم....عوضش مرد هم فکرمیکنه زنش مشکل داره وخیلی سرد هست یا به رابطه باهاش علاقه نداره...اینجوری دوطرف ساکت میمونن و ....

آررره برا منم خیلی عجیبه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

کانال نمیخاد خجالتم نداره خانما خاسته هاتونو بگید راحت غریبه ک نیست شوهرتونه

حاجت بزرگی دارم لطفا برام‌صلوات بفرستید از خدا میخوام مشکلی ک من دارم برای هیچ کس پیش نیاد   
از وقتی که با این کانال آشنا شدم زندگیم از این رو به اون رو شده جاریم میگه چه پوستی داری داری  ...

اتفاقن من یه بار عضو همین خانومای قرررررری شدم کلن از زندگی زناشویی بیزار شدم .الان اسم قر میاد جیغ میزنم😲

امیدوارم اگه اینجاکسی مشکل منو داره  به حرفم گوش کنه ودنبال روش خاصی برای حرف زدن باهمسرش پیداکنه وخجالت روبزاره کنار...جالب اینجاس که بعدازگفتن خواستتون دیگه خجالتی تو وجودتون نمیمونه ومتوجه تغییررفتار شوهرتون باخودتون هم میشین

خانوما چه مدت بعد از عقد با شوهراتون راحت شدید؟

به نام خدا از وقتی زیر لفظی رو گرفتم زدم رو شونش گفتم شوخیه قشنگی بود بیشتر بده😂😂😂😂😂همونجا همه خجالتم با پشمای همسر یجا ریخت رو سفره عقد😂

من مث کوآلا ازش آویزونم😂😂😂😂😂😂اونم همش با لگد داره منو از خودش جدا میکنه.ولی یه کواالا رو هر چی ...

دقیقا منم همینطورم.و در مورد هر چیزی که شما فکر کنی با هم حرف زدیم و بحث کردیم و نظر و سلیقهمون رو گفتیم. 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

وااای از کانال خانوم های قری حالم بهم میخوره.یه سری ایده هایه سک سیش خوبه ولی خیلیی بعضی کاراشون مزخرفه 

یکی نوشته خواستم به دوستای قری پیشنهاد کنم وقتی کیکی چیزی درست میکنن یه تزیین قری هم بکنن کیک رو که دل آقایی رو حسااابی ببرن😒اوووووووق😖

انگار شوهرش اینو به عنوان آشپز استخدام کرده که با تزئین کیک میخواد دلبری کنه😂😂

یا مثلا یه سری کارای بچگونه رو پیشنهاد میدن من چندشم میشه چه برسه به اون مرده بدبخت که با اون سیبیل و هیکلش باید بیاد این کارارو انجام بده 😂😂

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔