2777
2789
عنوان

علت گریه نوزادان رفلاکسی چیه؟

5729 بازدید | 49 پست

میگن بچه های رفلاکسی گریه های شدید و ناگهانی و غیر قابل کنترل دارن، واسه چی گریه میکنن؟؟ بخاطر سوزش مری؟ اگه بخاطر سوزش مری گریه میکنن پس همیشه باید گریه کنن درسته یا ساعت خاصی از شبانه روزه یا وقتی رفلاکس میزنه توو حلقشون جیغ میزنن و گریه شون شدید میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس رو نمیدونم 

ولی نوزادانی که کولیک دارن بیشتر طرف عصر تا  نصف شب (بچه‌های من اینطور بودن )

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اگه بچه پاهاش سیخ نگه داره و گریه کنه بخاطر رفلاکسشه اما اگه پاهاشو تو شکمش جمع کنه دلش درد میکنه نمیدونم والا دختر من رفلاکس داره خیلی گریه میکرد قطره کولیک ایز میدادم آروم میشد 

یهو شیر از معده بر میگرده بالا این باعث سوزش میشه من خودم بزرگم این اتفاق برام میفته انگار اسید میاد ...

عصرا و شبا بدتره؟ گریه اش جیغ و وحشتناکه یا عادیه؟

دختر من تا پنج ماه دیوانه وار گریه میکرد ولی الان که چن روز دیگه شش ماهشو تموم میکنه آروم شده فقط هر روز غروبا نمیدونم چش میشه گریه میکنه گوله گوله اشک میریزه انگاری که دلش پره

عادیه پسر من که راه میبرمش آروم میشه پشتشو میچسبونم بهم انگار صورتش روبرو باشه راه میرم ساکت میشه من که تو خونه با طناب گهواره بستم خیلی سخته😢😢

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
همه گریه های بچه مال رفلاکس نیست عزیزم خیلی از بچه ها رفلاکس ندارن و بیقرار هستن رفلاکس خودت نداشتی ...

چرا آخرای بارداری داشتم، بخاطر همینه که بچمم داره؟؟؟