2777
2789
عنوان

علت گریه نوزادان رفلاکسی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5732 بازدید | 49 پست
دکتر بچه ام بهم گفت همه قطره های کولیک مسکن هستند

خوب مسکنه ولی آرومش میکنه من اوایل هر هشت ساعت میدادم ولی بعد بیست روز فقط شبا که گریش شروع میشد میدادم دختر من بدجوری گریه میکرد

چرا آخرای بارداری داشتم، بخاطر همینه که بچمم داره؟؟؟

نه بابا چه ربطی داره من اصلا نداشتم بچم یکسره بالا میاورد تازه گیا بهتر شده دکتر به دختر من آمپرازول داد بدم روزی دوبار دهتا دونه گفت این آرومش هم میکنه یه ماه دادم دیگه ندادم چون شنیده بودم همه میگن شش ماه خوب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون شیر برمیگرده ب سمت مری.مری شون و میسوزونه اسید معدشون.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
دختر من تا پنج ماه دیوانه وار گریه میکرد ولی الان که چن روز دیگه شش ماهشو تموم میکنه آروم شده فقط هر ...

بچه من یهو آرومه و میخنده و ذوق میزنه و دست و پاشو تکون میده بعدش کم کم از دهنش تف میاد و شروع میکنه گریه و کم کن جیییغ میشه که به هیچ طریقی نمیشه آرومش کرد

عادیه پسر من که راه میبرمش آروم میشه پشتشو میچسبونم بهم انگار صورتش روبرو باشه راه میرم ساکت میشه من ...

پسر شما کولیک داره که با این چیزا آروم تر میشه، دختر من مدل گرفتنش رو عوض میکنم هیچ فایده ای نداره، صدای سشوار هم آرومش نمیکنه و اینکه حدود یه هفته است که گریه هاش انقد وحشتناک شده

خوب مسکنه ولی آرومش میکنه من اوایل هر هشت ساعت میدادم ولی بعد بیست روز فقط شبا که گریش شروع میشد مید ...

من دیشب استامنیوفن هم دادم فایده نداشت واسه بچه ام، اگه امشب گریه کرد کولیک اید میدم بهش

راستی عزیزم یه چن روز شیر گاو مصرف نکن شاید بچت آروم شد

اره از امروز تصمیم گرفتم کره و شیر و خامه و کیک و ماست (که تووش شیر داره) نخورم ببینم بهتر میشه یا نه

اره از امروز تصمیم گرفتم کره و شیر و خامه و کیک و ماست (که تووش شیر داره) نخورم ببینم بهتر میشه یا ن ...

چه میشه کرد بهتر از گریه اشه عرق رازیانه بعد هر وعده بخور حوله گرم بزار شکم دخترت کولیک ایز پیدا کردی بخر کولیک اید به دختر من که تاثیر نداشت چون ماهی یدونه میخریدمو قبلیو مینداختم دور یه ماه کولیک اید داده بود داروخونه خوبش نکرد

اخه منم رفلاکس رو تجربه کردم اما انقدررررر که اونا گریه میکنن که وحشتناک نیست!!!

دلش دردمیکنه همشم بخاطر رفلاکس نیست که حتما یادت باشه هیچ موقع به دخترت گرمیچر و عرق نعنا نده رفلاکسو تشدید میکنه

اخه منم رفلاکس رو تجربه کردم اما انقدررررر که اونا گریه میکنن که وحشتناک نیست!!!

شما درست میگید رفلاکس مثل کولیک گریه نمیکنن جیغ نمیزنن منم با شما موافقم این کولیک نیست 

بعدم تو نی نی سایت هر دلدردی رو میگن کولیک در صورتی که کولیک فرق داره

بچت درد دندون یا گوش نداره حس کردی میاد تو دهنش یا مریش؟

ببین سویا و ذرت هم خیلی اذیت میکنن بچه رو علاوه بر هر چیزی که لبنیات داره اونا رو هم حذف کن راستی دو هفته طول میکشه نتیجه رژیمت رو ببینی ها 

دلش دردمیکنه همشم بخاطر رفلاکس نیست که حتما یادت باشه هیچ موقع به دخترت گرمیچر و عرق نعنا نده رفلاکس ...

اخه من خودم وقتی رفلاکس دارم با عرق نعنا خوردن خوب میشم!!!!

شما درست میگید رفلاکس مثل کولیک گریه نمیکنن جیغ نمیزنن منم با شما موافقم این کولیک نیست  بعدم ...

راستش یه دکتر عالی بردم گفت گوشش جرم داره که طبیعیه بعد یه دکتر متوسط بردم گفت گوش راستش عفونت کرده، آنتی بیوتیک و شربت حساسیت داده از دیشب شروع کردم بهش میدم اما اگه عفونت گوش داشته باشه مگه نباید تب کنه یا از گوشش چرک بیاد؟ یه ذره ترشح داره گوشش اما بو نمیده