2777
2789
عنوان

علت گریه نوزادان رفلاکسی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5732 بازدید | 49 پست
شما درست میگید رفلاکس مثل کولیک گریه نمیکنن جیغ نمیزنن منم با شما موافقم این کولیک نیست  بعدم ...

نمیدونم والا ولی وقتی از دهنش تف میاد جیغاش هم شروع میشه

اخه منم رفلاکس رو تجربه کردم اما انقدررررر که اونا گریه میکنن که وحشتناک نیست!!!

عزیزم اتفاقا برای نوزادا خییییلی سخت و وحشتناکه تحملش.انقد سوزشش شدید هست ک اونجور جیغ میزنن و حتی از خواب میپرن.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش یه دکتر عالی بردم گفت گوشش جرم داره که طبیعیه بعد یه دکتر متوسط بردم گفت گوش راستش عفونت کرده، ...

ببین این دقیقا مشکل الان منم هست 

بچه اول من هر وقت گوشش عفونت داشت بقول شما یا تب میکرد یا جرم میومد بیرون تکلیفمون معلوم بود

دومی الان 7 ماهه هی میبرم دکتر یکیش میگه گوشت راستش ملتهبه انتی بیوتیک میده بعدی میگه نه چیزیش نیست!!! پسر من رفلاکسم داره با نکسیوم خیلی بهتر شده البته دخترمم داشت که هیچ دارویی روش اثر نمیکرد 

موضوع اینه که رسوب شیر و عفونتای گوش تو بچه های رفلاکسی خیلی شایعه دخترم تو سال اول 6 بار گوشش عفونت کرد همینکه یکسالگی رو رد کرد از شیر گرفتمش غذا خور شد دیگه نه مریض شده نه گوشش عفونت کرده فقط گاهی گذری سرمامیخوره که شدید نیستن 

پسرت رو بردی دکتر گوارش؟ چند وقتشه؟

الهام جون اینم بگم ها عکس العمل بچه ها به رفلاکس متفاوته دختر من عین فواره بالا میاورد گریه و بیقراری میکرد بعد خیلی راحت باز میخورد خیلی هم تپل بود ولی پسرم با اینکه رفلاکسش خفیف تر از دخترمه نه درست شیر میخوره نه غذا میخوره همش نق میزنه تحمل بچه ها فرق داره یه دوستی دارم بچش همسن دختر من بود رفلاکس داشت ولی خیلی اروم بود و خوابشم حتی خوب بود

ببین این دقیقا مشکل الان منم هست  بچه اول من هر وقت گوشش عفونت داشت بقول شما یا تب میکرد یا جر ...

بچه ام دختره عزیزم، رفلاکسش یه مدت زیاد بوده اما چند وقته خیلییییی بهتر شده، قبلا بعد ده دقیقه خواب میزد دهنش و بیدار میشد اما الان خیلی خیلی بهتر شده

الهام جون اینم بگم ها عکس العمل بچه ها به رفلاکس متفاوته دختر من عین فواره بالا میاورد گریه و بیقرار ...

بچه منم اصلا استفراغ نداره اما خیلی بدتره میاد توو دهنش و قورت میده، حس میکنم این بچه ها بدتر از اونایی هستن که بالا میارن، وسط شیر خوردن هم هی سرش رو پس میکشه  اصلا هم تپلی نیست 😔

بچه ام دختره عزیزم، رفلاکسش یه مدت زیاد بوده اما چند وقته خیلییییی بهتر شده، قبلا بعد ده دقیقه خواب ...

زنده باشی خداروشکر انشالله دارو روش اثر کنه پسر من خیلی لاغر بود وزن 4050 بدنیا اومده بود 10 ماهگی تازه شده بود 8100 ولی الان یکماهه نکسیوم میخوره بهتر شده ظاهرا نکسیوم کمک کرده بهش 

راستش یه دکتر عالی بردم گفت گوشش جرم داره که طبیعیه بعد یه دکتر متوسط بردم گفت گوش راستش عفونت کرده، ...

سلام عزیزم. میشه سوال منو جواب بدید. پسر منم مدتی هست ناگهانی میزنه زیر گریه شدیدکه بقول شما مشخصه دلدرد نیست. رفلاکس هم داره. شما مشخص شد علت این گریه های بچه تون چی بود؟ کی خوب شد؟

سلام عزیزم. میشه سوال منو جواب بدید. پسر منم مدتی هست ناگهانی میزنه زیر گریه شدیدکه بقول شما مشخصه د ...

سلام گلم دخترم گوشش عفونت کرده بود که بعد از دو روز شربت که خورد خوب شد و تا ۵ روز ادامه دادم و خوبِ خوب شد، شما حتما یه دکتر ببرش

ممنون عزیزم. خیلی وقت قبل بود الان خوب شده خداروشکر

ببخشید دختر شما هم شبا خوابیدنی تو حالت دراز کش خیلی تقلا میکرد؟

دختر من رفلاکس داره ولی وقتی میخواد بخوابه مخصوصا شبا خیلی نق میزنه، بعضی وقتام وحشتناک گریه میکنه

ببخشید دختر شما هم شبا خوابیدنی تو حالت دراز کش خیلی تقلا میکرد؟ دختر من رفلاکس داره ولی وقتی میخوا ...

سلام گلم .من پسرم رو شب اول خواب قنداق میکنم بعد که خوابش عمیق شد بازش میکنم. پسر منم رفلاکس داره

سلام گلم .من پسرم رو شب اول خواب قنداق میکنم بعد که خوابش عمیق شد بازش میکنم. پسر منم رفلاکس داره

ببخشید علائمش چی بود که فهمیدین رفلاکس داره؟

گریه های شدید هم داشت وقتی میخواست بخوابه؟

دختر من وقتی میذارمش رو پام که بخوابه انقد گریه میکنه ک مجبور میشم لای پتو بخوابونمش

ببخشید علائمش چی بود که فهمیدین رفلاکس داره؟ گریه های شدید هم داشت وقتی میخواست بخوابه؟ دختر من وق ...

پسر من رفلاکس پنهان داره . خیلی آب از دهانش میومد و خودم حس میکردم شیر تا گلوش میاد و بر میگرده. توی خواب خس خس داشت. گریه فقط همون چند سری شدید بود وگرنه کلا برای رفلاکسش زیاد گریه نمیکرد. شما ممکنه بچه تون آروغ داشته باشه. پسر منم وقتی آروغ داره همینطوری میشه. گاهی دو سه تا آروغم زده اما وقتی گریه میکنه بلندش میکنم باز آروغ میزنه بعدش آروم میشه