2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان، هرکی میدونه بیاد، خوااااااهش می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست
کسی میدونه از کی خوب شیر میخورن رفلاکسیا؟

بستگی داره، یه عده میگن بعد ۴ ماهگی، یه عده وقتی ۶ ماهشون شد و غذا خور شدن، خواهر زاده من ۴ ماهگی، اون یکی بچه خواهرم ۸ ماهگی، هر بچه ای فرق میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم دخترمنم رفلاکس پنهان داشت بااینکه الان 11ماهس همچنان رفلاکس داره ولی خیلی خیلی بهتراز قبل شده ...

میگن اگه بعد غذا خوردن بیاد دهنش و قورت بده از رفلاکسه اما اگه چند ساعتی از عذا خوردنش گذشته و میاد دهنش از حساسیت غذاییه، دخار شما هم شبا شدید و با جیغ گریه میکرد؟؟

حتما دل درد داره وشما متوجه نمیشی 

اخه عزیزم دل درد که هست باید پاشو توو شکمش جمع بکنه یا زور بزنه که باد ازش در بره! دخترم وقتی دل درده هی زور میزنه تا کم کم بهتر میشه

آره نمیدونی چقدر چشام سیاهی میره با اینکه عسل و بادوم و گوشت و اینا رو هم میخورم

سعى كن به نى نيت شيرخشك ضد رفلاكس بدى هم خودت راحت ميشى هم اينكه بچت ديگه راحت ميشه و اينكه به مرور رفلاكسش كاملا از بين ميره

بچه شما استفراغ میکرد؟ دختر من استفراغ نداره اما یه چیزی میزنه توو دهنش و قورت میده

سلام خانمی بچه من همینجورن الان یکسالشه بچه شما چقد داره الان کدوم دکتر یزد بردین آیا خوب شد الان توضیح میدین لطفا اگه خوب شد با چی نزد کدوم دکتر من شهرستان میخام بیام یزد دکتر 

.......خدایا شکرت ....
میگن اگه بعد غذا خوردن بیاد دهنش و قورت بده از رفلاکسه اما اگه چند ساعتی از عذا خوردنش گذشته و میاد ...

پسر من گاهی همینجور یعنی برا حساسیته بچه شما حساسیت به چیزی داشت ایا

.......خدایا شکرت ....