2777
2789
عنوان

فکر کنم آبرو شرفم رفته

252 بازدید | 17 پست

محل کارم من قبلاً یه خواستگار داشتم که اختلاف سنی زیاد داشتیم باهم خانوادم قبول نکردن و تمام کردیم

حالا تو این چند مدت پیام داد نه بیرون رفتیم نه چیزی فقط پشت تلفن

امروز صبح یکی از مشتریان ما برامون به دسته گل نرگس آورد

خبر مرگم تماس گرفت گفتم گل آوردن اینا ،گفتم بزا بیام نشون بدم

گل به دست رفتم پشت مجموعه که زمین خالی هست به دو دقیقه صحبت کردن گل هم تو دستم فاصله داشتیم باهم و صحبت معمولی

یعنی انقذی اختلاف سنی داریم که کسی واقعا شکش نره در ارتباطیم... موضوع من جای نامناسب و گل تو دستم هست

ماروو تاسیسات دید..احتمالا به دوستانش هم میگه..آخه مخالف ما بودن و نمیخواستن من حیف شم...خیلی هوامو داشتن که بیخیال شیخ

بغیر اون برادر کارفرما ام که همسن سال من هست ام مارو دید

گل به دستتتتت

خداروشکر صبح گل رو دیده بود فکر نکنه اون داده

یعنی لعنت به این زندگی

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلت پیش اون آقاعه اس حالا بقیه هم دیدن که دیدن... دلیلی نداره گلی که مشتری اورده همینجوری بخای ببری پشت ساختمون نشون آقاعه بدی گله دیگه فوقش عکس میگرفتی میفرستادی پس حداقل اینجا احساسات واقعیتو پنهون نکن

وقتی نمیشه زودتر از هم جدا شید تا به ضرر تو نشده

به اون که چیزی نمیشه اسیب فقط تو میبینی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وقتی نمیخایش این قرارای پنهانی چیه

هی اصرار میکرد صحبت کنیم منم خر شدم

جالب اینه از لحاظ روحی خیلی آزارم داد

جواب دادم این چند روز که انتقام بگیرم بزارمش تو خماری...سر اون و رفتاراش موهام سفید شد پنج کیلو کم کردم ...

الان زنگ زد گفتم هیچی مون بهم نمیخوره دیگه تماس نگیر به شوخی گفت باشه خدافز

من واقعی قطع کردم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

عزیز دلت پیش اون آقاعه اس حالا بقیه هم دیدن که دیدن... دلیلی نداره گلی که مشتری اورده همینجوری بخای ...

اره اون که صدرصد وابستگی دارم هنوزم...خیلی آزارم داد

درست میگی اشتباه خودم...

امیدوارم دهنشون قرص باشه 🤕

هی اصرار میکرد صحبت کنیم منم خر شدم جالب اینه از لحاظ روحی خیلی آزارم داد جواب دادم این چند روز که ا ...

ببین اینجور آدمایی بلدن چ جوری رامت کنن

حتما کات کن تا دچار دردسرای بیشتر و پشیمونی بعدش نشدی

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

مجبوری خودتو بزاری تو همچین وضعیتی

امان از خریت من

سلام یلدا پبشاپیش مبارک

دوستان میلی گلد یه کار خفن کرده🤧

به هرکی وارد شه یه مبلغی پول میده

و اگه کد دعوت وارد کنی از طرف کسی مبلغ بیشتری پول براتون واریز میشه با هر دعوت افراد حسابتون شارژ میشه میتونید برداشت کنید😍😌

milli-mqdna

این کد دعوت منه از سمت من بزنید هنگام ثبت نام

هدیه تون دریافت کنید

حتما شماره ثبت نامی به اسم خودتون باشه

ممنون

توبه شکستم🫀🙂