سلام، دخترم نزدیکه سه ماهش تموم بشه، حدود ده روزیه گریه اش شدید شده، از عصر حدود ساعت ۲ تا ساعت ۳ شب جیغ میزنه و گریه میکنه، یه دکتر گفت از کولیکه و گوشش جرم داره که طبیعیه و من میدونم از کولیک نیست، یه دکتر گفت گوشش عفونت کرده، قبلا یه دکتر برده بودم گفته بود اگه رفلاکس بچه درمان نشه میزنه به گوشش و سینوساش و اینا، حالا این گریه بچه ام بخاطر گوششه یا رفلاکسش؟ بعضی ساعتای روز دماغش هم تقریبا کیپ میشه و خس خس میکنه، یه صداهایی هم از دهنش در میاره، البته رفلاکسش قبلا بدتر بوده که از خواب میپرید و مثل حالت جویدن آدامس داشت اما چند وقتیه این حالتش خیلیییی بهتر شده، به نظرم رفلاکسش بهتر شده و نیاز به درمان نداره اما اثراتش روی گوش بچه ام و دماغش مونده، به نظرتون با سفکسیم که دکتر داده گوش و بینی بچه ام خوب میشه یا حتما باید برای رفلاکسش هم دارو بهش بدم؟؟؟؟؟ تو رو خدا اگه میدونید بهم بگید 😭😭😢😢😢
اگه سرش رو به راست و چپ تکون میده بگو دکتر گوشاش رو چک کنه چون بچه منم سرشو به راست و چپ تکون میداد ...
گوششو شنبه دکتر بودم دید . دیشبم دل درد داشت برلی اولین بار بود ۴۵ دقیقه گریش بند نمی اومد چه گریه ای بچم. بردیمش کسری دکتر اطفال اورژانس گوشاشو دید گفت چیزی نیست
ای جوووون دلم 😔 بچه منم دیشب از ۱۱ که گریه هاش شدیدتر و جیغ شد تا ۳ بند نیومد هرکاری کردم، یکسررره ...
دکتر احمق اورژانس که دلشو معاینه کرد الکی ورداشته آزمایش ادرار و کشت نوشته و سونوگرافی از دل و معدش. میگم پس نتونستین تشخیص برین دیگه میگه شاید پیچ خوردگی روده باشه منم عصبانی شدم بچمو ورداشتم آوردم ی گریپ میچر دادم راه بردم یکم ببخشید باد دفع کرد و آرومشد