2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان، هرکی میدونه بیاد، خوااااااهش می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست
اگه سرش رو به راست و چپ تکون میده بگو دکتر گوشاش رو چک کنه چون بچه منم سرشو به راست و چپ تکون میداد ...

گوششو شنبه دکتر بودم دید . دیشبم دل درد داشت برلی اولین بار بود ۴۵ دقیقه گریش بند نمی اومد چه گریه ای بچم. بردیمش کسری دکتر اطفال اورژانس گوشاشو دید گفت چیزی نیست

دختر من از یه ماهگی تا الان دارو رفلاکس میخوره هنوزم رفلاکسش در حد کم هست با وجود رژیم حذف پروتئین گ ...

بچه شما استفراغ میکرد؟ دختر من استفراغ نداره اما یه چیزی میزنه توو دهنش و قورت میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه منم رفلاگس پنهان داره و شیر نمیخوره و خسخس داره و خواب راحت نداره من دارم نمسیوم مصرف میک ...

ممنونم گلم، میگن زنیان که مال کولیکه! اما چشم انجام میدم، امید به خدا

گوششو شنبه دکتر بودم دید . دیشبم دل درد داشت برلی اولین بار بود ۴۵ دقیقه گریش بند نمی اومد چه گریه ا ...

ای جوووون دلم 😔 بچه منم دیشب از ۱۱ که گریه هاش شدیدتر و جیغ شد تا ۳ بند نیومد هرکاری کردم، یکسررره گریه میکرد و جیغ میزد، بمیرم براش 😢😢😭😭😭

ای جوووون دلم 😔 بچه منم دیشب از ۱۱ که گریه هاش شدیدتر و جیغ شد تا ۳ بند نیومد هرکاری کردم، یکسررره ...

دکتر احمق اورژانس که دلشو معاینه کرد الکی ورداشته آزمایش ادرار و کشت نوشته و سونوگرافی از دل و معدش. میگم پس نتونستین تشخیص برین دیگه میگه شاید پیچ خوردگی روده باشه منم عصبانی شدم بچمو ورداشتم آوردم ی گریپ میچر دادم راه بردم یکم ببخشید باد دفع کرد و آروم‌شد

دکتر احمق اورژانس که دلشو معاینه کرد الکی ورداشته آزمایش ادرار و کشت نوشته و سونوگرافی از دل و معدش. ...

بابا متخصصاش هم حالیشون نیست اینا که دکتر اورژانسن!!!!