2777
2789
عنوان

یکی ک وکیل باشہ یا طلاق گرفتہ پیچ و خم و بھم یاد بدہ بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 66 پست
خرجی ماهیانه که در ازای تمکین زن از مرد بهش تعلق میگیره،تمکین میدونی چیه دیگه زن خونش باشی تمام و کم ...

مثلا داشته باشه خرید خونه انجام میده اما لباس اینا زورش میاااااااد میگه ندارم😏😏یا ارایشگاه 😏😏😏

یا میگم من خونه مادرم کارگر داشتیم چرا نمیزاری میگه ربطی نداره 

عدم امنیت یعنی دادخواست بدی مرد تعادل روانی نداره و در حین عصبانیت ممکنه بهش اسیب برسونه

بعلہ بعدش؟؟

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وکیلی عزیزم ؟؟؟ مثلا بریم بگیم من با شوهرم تفاهم ندارم مدام دعوا مدام بجث داریم چی؟؟؟

من وکیل نیستم ولی دادگاه رفتم.  عزیزم باید شوهره ، زن رو جوری بزنه که زن رو ناقص کنه و حتما هم شاهد داشته باشه ، اون وقت اون ضرب و شتم باید تکرار بشه و تا براشون اثبات نشه که مرد روانیه طلاقت رو نمیدن. 

من زنی رو میشناسم از اقوام ، شوهرش شیشه میکشید مدام ترک کرد ولی دوباره رفت سراغ مواد ، زنه رفته دادگاه.  قاضی گفته باید بفرستیمش کمپ شاید ترک کرد ، انقدر فرستادن کمپ ولی باز ترک نکرد ، برام سواله قاضی از رو نمیره و بازم امید داره ترک کنه ، زنه دیگه بیخیال شده وداره برای خودش کار میکنه. 

واقعا ایران جهنم است و بس.  

من ی شهر دیگم خونوادم شهر دیگه .باید برم اونجا  برای جدایی. باید چکار کنم ؟؟ کسی یوده بگه تف ...

اول معرفی میکنن به مشاورین خود دادگاه اگر به نتیجه نرسید و دلایلتون مورد تایید قاضی باشه ممکنه رای طلاق رو بده ولی اصولا چون حق طلاق با مرده دوندگی داره

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
عدم امنیت یعنی دادخواست بدی مرد تعادل روانی نداره و در حین عصبانیت ممکنه بهش اسیب برسونه

عنوان خواسته رو چی بنویسه؟؟؟

دادخواست نیست. شکایت ضرب و جرحه.

چنین عنوان دادخواستی نداریم و رد میشه.راهنمایی اشتباه ممنوع.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من وکیل نیستم ولی دادگاه رفتم.  عزیزم باید شوهره ، زن رو جوری بزنه که زن رو ناقص کنه و حتما هم ...

میگن سیلی جریمہ دارہ ......پدر شوھرم و برادرشوھرم اوردم دیدن صورتمو با پسرشون خیلی حرف زدن اماتصمیم دارم جداشم

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
اول معرفی میکنن به مشاورین خود دادگاه اگر به نتیجه نرسید و دلایلتون مورد تایید قاضی باشه ممکنه رای ط ...

من دوسش ندارم دیگه 

نمیتونم تحمل کنم 

بیشتر از این😑

فقط ازشوهرم میترسم ربووونش درازه انگ روانی بودن بهم نزنه ی وقت 

عنوان خواسته رو چی بنویسه؟؟؟ دادخواست نیست. شکایت ضرب و جرحه. چنین عنوان دادخواستی نداریم و رد میش ...

میشہ راھنماییم کنین

مثلا داشته باشه خرید خونه انجام میده اما لباس اینا زورش میاااااااد میگه ندارم😏😏یا ارایشگاه 😏😏😏 ...

عزیزم اینارو باید زمانی که دادخواست نفقه میدی عنوان کنی ولی حتی بدون اینکه خونه رو ترک کنی وقتی خرجی نمیده میتونی دادخواست نفقه بدی؟ و با براورد حقوقش ملزمش میکنن ماهیانه مبلغ مشخصی بهت بده ولی وقتی زندگی وارد دادگاه شد دیگه برگشتت بدرد نمیخوره قبل هر اقدامی تمام تلاشتو برای اصلاحش به روشهای دیگه بکن که اگر نشد شما تلاشت رو کرده باشی

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
اما عدم تفاهم دلیل بر طلاق نیست مثلاً اگه نفقه نامیده میتونی شکایت کنی یا خیانت ک بتونی ثابت کنی و خ ...

اهل خیانت نییسست 

اما به سختی خرج میکنه 

همش میترسم منو عصبی جلوه بده باز .😞😔خیلی زبون درازه