2777
2789
عنوان

یکی ک وکیل باشہ یا طلاق گرفتہ پیچ و خم و بھم یاد بدہ بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 66 پست
الهي بميرم من خودم تو اين سن دخترات بودم مامان بابام ميخواستن ازهم جدابشن خييييييلي بد بود   ...

خدا نکنه عزیزم.  انشالا همیشه زنده باشی.

والا مشکل ما اینه که اختلاف شدید فرهنگی داریم.  اون بزرگ شده روستاست.  ولی از اقوام پدربزرگم بود.  کوچکترین اختلاف ما نحوه پوشش اون و منه.  اصلا نظافت نداره.  رفیق بازه ، کلی ولخرجی میکنه برای رفیقاش ولی برای من یه لباس ریز رو نمیخره.  بسیار دروغگو و چشم چرونی میکنه و حتی متلک هم میندازه جلوی خودم. .... پدرمو درآورده. ... بخاطر پول خرج نکردن منو توی این نه سال هیییچ عروسی و مهمونی نبرده. ... من الان افسرده شدم. ...

بعید میدونم حدود یازده ساله وکیل هستم همچین دادخواستی ماهیت حقوقی نداره. دادنامه ی صادره دقیقا بهاس ...

آبجی میشہ کی وی باھم حرف بزنیم کامل و باطل بگم؟؟

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه عزیزم.  انشالا همیشه زنده باشی. والا مشکل ما اینه که اختلاف شدید فرهنگی داریم.   ...

الهي...

يا بايد بخاطر بچه هات بسازي يا تموم كني

كاش قبل اينك بچه دار بشي ي فكري ميكردي عزيزم

اخه بچه هاتو چكاركني

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
الهي... يا بايد بخاطر بچه هات بسازي يا تموم كني كاش قبل اينك بچه دار بشي ي فكري ميكردي عزيزم اخه ...

مرسی عزیزم از مهربونیت. ... دعا کن برام تا بتونم یه وام بگیرم و مستقل بشم و بتونم جدا بشم. ... بخاطر بچه هام تا الان موندم.  29 سالمه و هیچ خنده ای نکردم از ته دل. ... خدا خودش به داد همه زنهای مظلوم برسه. .. چون خدا خودش میدونه چه فداکاریهایی کردم توی زندگی مشترک ولی شوهرم نفهمید. ... ای خداااااا 

مرسی عزیزم از مهربونیت. ... دعا کن برام تا بتونم یه وام بگیرم و مستقل بشم و بتونم جدا بشم. ... بخاطر ...

ايشالا بحق همين دونه هاي باروني ك اينجا مياد خدا صداي دلتو بشنوه عزيزم بداد خودتو بچه هات برسه

اگر جدابشي بچه نارو ميده بهت؟؟؟

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
ايشالا بحق همين دونه هاي باروني ك اينجا مياد خدا صداي دلتو بشنوه عزيزم بداد خودتو بچه هات برسه اگر ...

اگر تاپیک آخرم رو بخونی مربوط به دعوای دیشبمه با شوهرم ، تهدیدم میکنه همیشه که بچه هارو بهت نمیدم.  خودش میدونه نفسم به نفسشون بنده ولی اینجوری در حقم ظلم میکنه و میگه ازت میگیرم.  عوضی لیاقت نداره میترسم ببره بچه هارو بفروشه از بس رفیق بازه و بی بند و بار . .. ولی منم میجنگم تا بچه هامو ازش بگیرم. ..... بازم مرسی دوست گلم 🌹🌹🌹